základní skupiny - skupina K
21.10.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Utrecht - Steaua Bukurešť 1:1

Utrecht si v utkání Evropské ligy rozdělil body se Steaou Bukurešť za remízu 1:1. Domácí po většinu utkání kontrolovali hru a také se dostali do zaslouženého vedení, jenže vlastní gól Aljeho Schuta je o výhru připravil.

Základní skupina K je zatím velmi vyrovnaná. Utrecht k utkání přistoupil s cílem poprvé vyhrát a od začátku se snažil útočit. Do první šance se dostal v devatenácté minutě Mulenga, který z dobré pozice přestřelil. Na druhé straně vyrazil nebezpečnou střelu Latovleviciho brankář Vorm, jinak měli šance výhradně domácí.

Cornelisse trefil hezkým pokusem břevno a a chvíli po něm byl blízko úvodnímu gólu van Wolfswinkel, ale ani on neuspěl. Utrecht byl aktivní i po přestávce. Další šanci měl Duplan a van Wolfswinkelův gól nebyl uznán pro ofsajd. V šedesáté minutě se ale už skóre měnilo. Hostující obránci zaspali ve vápně, dali kousek prostoru Duplanovi a ten přesně umístěnou ranou poslal domácí do vedení.

Záhy to mohlo být o dva góly, kdy pálil Mertens, Tatarusanu zasáhl. Po následném rohu hlavičkoval vedle Schut. Stejný hráč se nakonec do statistik zapsal, určitě však ne ke svoji spokojenosti. V 75. minutě totiž nešťastně usměrnil centr hlavou do vlastní sítě a bylo vyrovnáno, skončila tím po 402 minutách neprůstřelnost Utrechtu v Evropské lize. Domácí se ještě vrhnuli do útoku a šli po výhře, Můlengův volej ale hezky vyrazil brankář Tatarusanu.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Utrech dve remizy a skore 0:0? tak uz as daji gol..videl bych to na tip 1...3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele