základní skupiny - skupina C
01.12.2010 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

KAA Gent - Levski Sofia 1:0

Gent splnil roli favorita, porazil Levski a posunul se na druhé postupové místo. V posledním kole ho ale čeká hodně těžký úkol, k postupu nesmí prohrát na půdě Lille...

První šanci zápasu měl v sedmé minutě Ljubijankič, jemuž zakončení znemožnil Mulder. O dvě minuty později pak z dálky pálil nepřesně El Ghanassy. Levski bylo v úvodu nebezpečné především díky své hře a jeho hráči předvedli řadu nedovolených zákroků.

První šanci si bulharský celek vypracoval po dvaceti minutách, z 25 metrů pálil mimo Gadžev. Tomu chuť rozhodně nechyběla a ve 22. minutě zkoušel štěstí znovu, tentokráte jeho pokus zablokoval Wils.

Jorgačević v domácí svatyni musel dávat pozor po centru Jovova, za Gent pak ve 36. minutě odpověděl Azofeifa, proti jeho trestnému kopu musel Mitrev vytáhnout hodně dobrý zákrok.

V úvodu druhé půle se Levski znovu prezentovalo fauly a nepřesnými střelami. V 55. minutě zakombinovali domácí Azofeifa a Arbeitman a střelu druého jmenovaného musel likvidovat Mitrev.

Domácí si vytvářeli tlak a Mitrev musel znovu zasahovat proti pokusům Bariče a El Ghanassyho. V 70. minutě pak Mitrev neudržel další pokus El Ghanassyho a mohl být rád, že dotírající Arbeitman minul míč.

Rozhodnutí nakonec přišlo v 77. minutě, Gent podnikl rychlý brejk a na jeho konci byl zakončující Wallace - 1:0.

V závěru si Levski už šanci na vyrovnání vypracovat nedokázalo a posledním zápasem se Sportingem pro něj tak letošní ročník evropských pohárů končí.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele