základní skupiny - skupina F
16.09.2010 19:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Lausanne Sport - CSKA Moskva 0:3

Švýcarské Lausanne nevstoupilo jako nováček do Evropské ligy šťastně, doma podle očekávání nestačilo na CSKA Moskva a prohrálo 0:3. Dvě branky zaznamenal Brazilec Vágner Love, tu třetí má na svědomí Ignashevich. CSKA je tak o skóre první před pražskou Spartou.

O tom, kdo byl před zápasem jasným favoritem nebylo sporu. CSKA přiletělo do Švýcarska jednoznačně zvítězit a tento úkol začala záhy plnit. CSKA se poprvé trefilo ve 22. minutě, Gonzalez popotáhl míč až před branku, kde chtěl přihrávkou najít volné spoluhráče, tu přihrávku však brankář Favre zachytil, respektive jí vyrazil před sebou, kde tzv. rybičkou zakončil Vágner Love - 1:0 pro CSKA Moskva. Lausanne určitě herně nepropadlo, hostům dlouho vzdorovalo, ale bylo jen otázkou času, kdy se Rusům podaří vstřelit další branku.

Druhá branka Moskvanů přišla až v 68. minutě, potřebný klid dodal svým spoluhráčům po centru Tošiče hlavičkující Ignashevich - 2:0 pro CSKA Moskva. Armádní celek se ještě jednou prosadil, devět minut před koncem měl možnost zahrávat pokutový kop a Vágner Love ho proměnil. Brazilec tak zaznamenal druhý gól v zápase a byl to hlavně on, kdo měl největší zásluhu na důležitých třech boddech. V 84. minutě se podíval na hřiště i český reprezentační útočník Tomáš Necid, branku však nezaznamenal.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Mircu5

1:1

Reagovat
Tomtaf

5:3

Reagovat
Losinho

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

vy asi len zartujete ze ? cska vyhra prinajhorsom remiza .. 1-2 :)

Reagovat
cresposuper

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Vágner Love...Respect !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele