základní skupiny - skupina C
04.11.2010 19:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Levski Sofia - Lille OSC 2:2

Zajímavý zápas byl k vidění v bulharské Sofii. Levski dvakrát vedlo, ale Lillé pokaždé srovnalo. Vyrovnávací branku na 2:2 si vstřelili domácí sami, jmenovitě Ivanov.

Francouzské mužstvo vstoupilo do utkání nejhorším možným způsobem, už v 11. minutě vyrobil při rozehrávce obrovskou chybu Chedjou, čehož využil Dembele a vstřelil úvodní branku - 1:0 pro Levski Sofia. Ještě předtím vyslal první varovný signál na branku Lillé Veselin Minev.

Garra Dembele byl i u další příležitosti domácích, jeho rána šla však vedle a brankář Landreau nemusel zasahovat. Ve 35. minutě zahrávalo Lillé rohový kop, centrovaný míč z kopačky Obraniaka zasáhl De Melo, a bylo vyrovnáno - 1:1. Zakrátko se mohlo skóre znovu měnit, domácí Joaozinho ale branku nedal. První poločas tedy skončil remízou 1:1.

Rovněž druhá půle měla co nabídnout, my se ale rovnou přehoupneme do závěrečné desetiminutovky, která byla pro vývoj utkání nesmírně klíčová. Osm minut před koncem utkání vstřelili domácí nádhernou branku, z úctyhodné vzdáleností napálil míč z voleje Gadžev a nasměroval domácí k důležité výhře - 2:1 pro Levski Sofia. Bulhaři ale vedení neudrželi, v 88. minutě si usměrnil dlouhý nákop do své vlastní sítě Ivanov - 2:2. Divokou remízou utkání nakonec skončilo, takže oba celky si připisují bod.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 02

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ten zasrany srbsky dick piskal celý souboj pro Lille ale to neni nic nového Levski byli mnohem lepši samo Levski ole!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele