základní skupiny - skupina C
16.12.2010 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Levski Sofia - Sporting CP 1:0

Jediná branka Daniela Mladenova znamená, že se Levski Sofia loučí s pohárovou Evropou vítězně. Pravdou je, že oběma týmům už o nic nešlo, přesto je vítězství nad Sportingem Lisabon jistým zadostiučiněním, Bulharům navíc poputuje cenný bodík do koeficientu.

Stadion Georgi Asparuhova pokryla sněhová nadílka jen lehce, takže terén byl poměrně v dobrém stavu. První šanci zápasu měl Mladenov, pozdější autor vítězné trefy, proti němu však ještě brankář Tiago zasáhl. Hra se pak poněkud zklidnila a výraznějšími momenty byla střela asi z 25 metrů v podání Gadzheva, na druhé straně zakončil mimo branku Evaldo. Sporting pak přidal plyn a obrana Levski se musela mít hodně na pozoru, stoper Ivanov zablokoval střelu Zapatera, Maniche vychytal brankář Mitrev.

Těsně před koncem prvního poločasu se dostali domácí do překvapivého vedení, Joazinho pronikl po pravé straně do pokutového území, marně ho zastavoval Coelho, a pak přesně přihrál Mladenovi, který poslal svůj celek do vedení - 1:0 pro Levski Sofia.

Po změně stran byl blízko vyrovnání střídající Solomao, Mitrev však Levski od inkasované branky uchránil. Ve druhém poločasu měly oba celky dobré příležitosti, ani jeden už však síť nerozvlnil. Především domácí odmítli druhou branku, kdy Gadzhev a Mariyan Ognyanov měli stoprocentní příležitost. Bulharské mužstvo to ale nemuselo mrzet, výsledek 1:0 už se do konce utkání nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

tady o nic nejde navic Levski hraji doma dobře tedy x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele