základní skupiny - skupina C
21.10.2010 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Levski Sofia 1:0

Měla to být jasná záležitost Lille, které očekávalo, že soupeře přejede několika vstřelenými góly. Levski Sofie však držela s favoritem utkání překvapivě krok. A to ve Francii neměla tři klíčové hráče Hrista Jovova, Darka Tasevskiho a kapitána Georgiho Petkova. Nakonec o předpokládané výhře domácích rozhodla jediná trefa Chedjoua ze 49. minuty.

První varování domácím, že Levski nepřijelo do Lille nějak odevzdaně, naservírovali hosté už po sedmdesáti sekundách hry. Sotva se brankář Landreau mezi třemi tyčemi ohřál, už musel mimo nebezpečí likvidovat střelu Mladenova. Další jeho pokus znovu polapil Landreau, tentokráte s ním ale tolik práce jako v prvém případě neměl.

V 19. minutě se zase v plné krásně ukázali francouzské Dogy, Obraniak totiž rozezvonil břevno. Hostující brankář Mitrev pak musel být na pozoru i při střele Belgičana Hazarda, naštěstí pro bulharské mužstvo odvrátil alespoň na rohový kop. Mitrev si i poradil proti dalekonosné ráně Gueyey.

První půle byla opravdu hodně vyrovnaná a diváci moc gólových šancí neviděli. Čtyři minuty po přestávce však z ničeho nic udeřilo. Série hlaviček ve vápně po standardce dospěla až k Chedjouovi, jenž hlavou z blízkosti zamířil přesně k levé tyči Mitrevovy brány. Za další brankou se však Lille příliš nehnalo.

Těžko říci, zda-li nemělo komplex z prvního dějství, kde Levski nehrálo vůbec špatnou partii. Snažilo se jen bránit jednogólový náskok, poněvadž tři body byly svatější a rozhodně důležitější než předvedená hra. Hosté mohli srovnat snad jen Gadzhevem, Landreau si však s přehledem poradil, a LOSC si tak mohl na své konto připsat první vítězství v Evropské lize.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

neni o cem...tip 1...3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele