základní skupiny - skupina E
21.10.2010 21:05 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sheriff Tiraspol - BATE Borisov 0:1

Důležité utkání mezi Šeriffem Tiraspol a BATE Borisov dopadlo lépe pro běloruský celek. Už v 9. minutě se totiž trefil Sosnovsky a na jeho zásah nedokázal nikdo odpovědět či navázat. BATE je díky výhře 1:0 na prvním místě skupiny.

Hosté začali hodně dobře a brzy se ujali vedení. Renan Bressan zahrál rohový kop a obránce Sosnovsky poslal BATE do vedení - 1:0. Také ve 20. minutě zahrozili Bělorusové, střela Rodinova však příliš nebezpečná nebyla. Ofenzíva Šeriffu se začala výrazněji prosazovat po půlhodině hry, Alexandr Erokhin těžil z dobré práce Rouamby, ale na brankáře Veremka nevyzrál. První poločas skončil vedením Borisova 1:0.

Moldavané se ve druhé půli snažili vyrovnat a měli převahu, jenže proti dobře organizované obraně se nemohli brankově prosadit. Erokhin a Pavel Nekhaichik na druhé straně neuspěli. Snaha Šeriffu byla marná, BATE nejtěsnější vedení uhájilo a získalo veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tezky zapas...je to derby...mohlo by to skoncit jakkoliv..bez tipu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele