základní skupiny - skupina K
30.09.2010 19:00 CET
3 : 3
(3:1)

Reportáž

Steaua Bukurešť - SSC Neapol 3:3

Bukurešťská Steaua už po úvodní čtvrthodině hry vedla 3:0, přesto nedokázala i díky hloupému vyloučení Kapetanose udržet vedení a z vyhraného zápasu má paradoxně jen bod.

Domácí měli neuvěřitelně bleskový úvod. Kapetanos operoval na hrotu, ztratil míč, ale ten se dostal k Apostolovi, jehož zpětnou střelu si nešťastně do vlastní sítě srazil Cribari. Neštěstí hostí ale nebylo konec ani v jedenácté minutě. Tanase poslal svůj volný kop nečekaně přesně na branku tak, že de Sanctis mohl jen litovat svého postavení na malém vápně a lovit míč ze sítě.

Čvrthodinka hrůzy italského celku byla završena v 16. minutě. Bonfimův centr na zadní tyč doputoval ke Kapetanosovi, jehož při bránění nepochopitelně opustil Santacroce, a pro hrota rumunského celku nebyl problém míč klepnout za opět naprázdno plachtícího de Sanctise.

Neapol ale zápas ni zdaleka nezabalila a ještě do poločasu snížila. Ve 44. minutě se Sosův přímý kop odrazil od levé domácí tyči k dobíhajícímu Vitalemu, jemuž doklepnout míč do sítě problém nedělalo. Neapol ale i přesto šla do kabiny za velmi nepříznivého stavu.

Hostující celek ve druhém poločase drasticky zlepšil svůj herní projev, přesto v 53. minutě mohlo být po zápase. Nicolita přehodil nejistého de Sanctise a trefil zadní tyč, od níž se míč odrazil k Tanasemu, jenž trefil břevno.

Velkou naději hostům dala 73. minuta. Střídající Hamšík se dvacet metrů před brankou moc nerozmýšlel, napálil míč na branku a po jeho zaplutí k pravé domácí tyči mohl jít slavit.

Tatarusanu na konci vychytal v největších šancích Lavezziho, Hamšíka i Sosu, velký tlak hostí ale vygradoval na začátku osmé minuty nastavení, kdy Hamšík vrátil míč do vápna a Cavani jej napral pod břevno. Domácí fotbalisté se ještě rozhodli vyřídit si vše s rozhodčím, nic ale nevyřešili.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ale pro Neapol

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
Murtago

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 0

Reagovat
smazaný uživatel

tady muze byt cokoliv

Reagovat
REPLIKATOR

Steua vyhraje 0:0

Reagovat
mastakillah

Cavani je skvělej střelec:))

Reagovat
smazaný uživatel

kurvna

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Hamsikuv gol

Reagovat
smazaný uživatel

ti rozhodci si snad delaji srandu ne?? ne ze bych fandil romunum ale ....90+8? wtf

Reagovat
smazaný uživatel

no 5 střídání během 2 půle,spousta polehávání a ošetřování ,takže 7 minut nastavoval oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Cavaní 90+8??? ... No nic, hlavně bod z horké půdy Steauy. Forza Neapol, Forza Calcio!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele