základní skupiny - skupina D, 4. kolo
03.11.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lazio poprvé vyhrálo, Curych porazilo 1:0

Lazio konečně dokázalo zvítězit, nejtěsnější možnou výhru nad Curychem zajistil zkušený Brocchi. Biancocelesti se tak bodově dotáhli na Vaslui, na vedoucí Sporting potom oba celky ztrácejí čtyři body. FCC zůstává s nožem na krku poslední.

Curych začal na Olympijském stadionu aktivněji a již po několika sekundách hry si vypracoval první příležitost. Do zakončení se dostal Alphonse, na skvěle reagujícího Marchettiho ovšem recept nenašel. Odpověď Biancocelesti na sebe nenechala dlouho čekat. Zauri našel přesným centrem hlavu Sculliho, jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel.

Téměř vzápětí měl další možnost Cana, na Leoniho se mu ovšem vyzrát nepodařilo. Svěřenci Edyho Rejy i nadále diktovali tempo hry, přes pozorně fungující obranu Curychu se jim však dostat nedařilo, a tak se jejich snaha omezila na střely z dálky. Jako první se této úlohy ujal Lulić, ani jemu se ale Leoniho překonat nepodařilo. Stejně dopadl i těsně před přestávkou Klose.

I po krátkém oddychu se pokračovalo v zajetém trendu. Lazio mělo herně navrch, ale byli to znovu hosté, kdo otevřít skóre. A podobně jako v úvodu první půle byl na konci celé akce Alphonse, ani tentokrát se mu ovšem nepodařilo domácího brankáře překonat. Domácí se nakonec zasloužené odměny dočkali krátce po hodině hry. Zpoza vápna napřáhl Brocchi a parádní ranou zavěsil - 1:0.

Radost z vedoucí branky nemusela bledě modrým vydržet příliš dlouho. V sedmdesáté třetí minutě pálil z vápna střídající Chermiti, ani jeho střela si však cestu za Marchettiho záda nenašla. V závěru mohl přidat pojistku hned dvakrát střídající Rocchi, ani jedna jeho střela se však neujala, i tak ale jeho tým bere tři body.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

Zž by to Lazio mělo vyhrát. tip 2:1

Reagovat
Kepy_FCB

3:0 a Forza SSL !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím ve výhru, ale bude to těžká práce. Rozhodne Libor

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
10

Brocchinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele