základní skupiny - skupina K
06.12.2012 21:05 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Náhradníci se opět činili a Bayer těsně udolal Rosenborg

Leverkusen se rozloučil se základní skupinou očekávanou výhrou nad Rosenborgem Trondheim a bodově se tak dotáhl na vedoucí Metalist Charkov, který však upřednostňuje lepší vzájemná bilance.

Přestože Farmaceutici nastoupili znovu s velmi mladou základní sestavou, tak měli od momentu více ze hry a proti pasivním Norům si vytvářeli jednu nadějnou šanci za druhou. Tu první měl již ve druhé minutě Steffen, ale Hansen si ještě dokázal poradit. Hned dvě velké možnosti měl také Junior Fernandes, ani mladý chilský reprezentant ovšem nedokázal pohnout s nulou na ukazateli skóre. Do přestávky se pak tempo povážlivě zklidnilo, děj se najednou odehrával výhradně mezi vápny a stereotyp tak roztrhlo až akrobatické zakončení Elyounoussiho, ovšem Lomb byl na místě!

Začátek druhé půdě s sebou přinesl i dvě změny na domácí straně, když Reinartze a Renata Augusta nahradila dvojice Rolfes - Sam. Druhý jmenovaný mohl ani ne minutu po svém nástupu udeřit, ale z otočky mířil přízemní ranou těsně vedle! Steffen pro změnu nevyzrál na Hansena a na opačné straně Elyounoussi pálil jen do boční sítě Lombovy svatyně. Dominance Bayeru však stále nabývala na síle...

Byl to znovu Junior Fernandes, kdo měl před sebou stoprocentní možnost, ale kulatý nesmysl od jeho kopaček zamířil do pravé tyče, od které se odrazil zpátky do pole, záhy pak měl ten samý hráč další možnost, tentokráte ale branku vysoko přestřelil! Nekončící snaha nakonec přinesla sladkou odměnu v 65. minutě: Carlinhos poslal nadýchaný centr na zadní tyč, kde ho uklidil na místo určení Riedlel - 1:0. Brazilský bek mohl za svoji neutuchající aktivitu dostat ocenění deset minut před koncem, ale pálil jen do boční sítě. Na opačné straně pak Chibuike z ničeho nic přestřelil!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
HullCity

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
randi

Zápas o ničem.. Bude hrát béčko a Kadlec

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle je taky "parádní" zápas, béčka nastoupí za oba, takže teoreticky by měl mít navrch Bayer, dal bych 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tu by som sa nebal tipnut +2,5

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele