základní skupiny - skupina E
08.11.2012 19:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Molde FK - Steaua Bukurešť 1:2

Fotbalisté Steauy potvrdili velice dobrou formu v letošní sezóně a dokázali znovu zvítězit, tím si připsali už svou třetí výhru ve skupině a jako jediný celek skupiny E ještě neprohráli. Tentokráte po skvělém prvním poločase udrželi vedení až do závěrečného hvizdu a tím si na 99% zajistili postup ze skupiny, jen řada nepříjemných okolností by je o tento cíl mohla připravit. Molde se propadlo se třemi body na poslední místo, stále má ale šanci postoupit.

V tuto chvíli totiž ztrácí dva body na druhý Stuttgart a ve dvou zbývajících duelech ještě může zabojovat, nicméně už si nemůže dovolit prohrát. Hosté zvládli skvěle úvodní dějství a dokázali dát dva góly. V tom druhém sice Molde ještě duel zdramatizovalo, na srovnání se už však nezmohlo. V první větší možnosti se ocitl norský celek, Chima Chukwu byl ale v jasné pozici na poslední chvíli zablokován a střela skončila hodně mimo.

Ihned na to byl Chukwu v další šanci, kdy po nedorozumění v obraně hostů využil situace a dobře vystřelil, jenže míč skončil těsně vedle. Ve 21. minutě zničehonic zahrozila Steaua a potvrdila svou produktivitu, když ihned vsítila vedoucí trefu. Po centru do vápna se míč odrazil k Alexandru Chipciuovi a ten střelou k tyči nedal gólmanovi Söderbergovi žádnou šanci - 0:1. Ve 26. minutě mohl zvýšit po krásném průniku Adi Rocha, střela mu ale nesedla.

Po půlhodině hry pálil těsně nad Costea, ve 37. minutě se však skóre měnilo podruhé. Po krásné kombinaci hostujících borců dostal kolmici za obranu Iasmin Latovlevici a tvrdou ranou rozvlnil síť. První poločas už nic zajímavého nepřinesl, v tom druhém se Molde vrátilo do zápasu. V 56. minutě předvedl krásnou individuální akci Chukwu, lobem obhodil spoluhráče a nádhernou ranou trefil vzdálenější dolní roh branky gólmana Tătăruşana - 1:2.

Brankář rumunského celku následně skvěle zlikvidoval dělovku střídajícího Moströma, na druhé straně ale zasáhl brilantně i gólman Söderberg proti pokusu Costey a vyrazil ho na roh. Po jeho zahrání se na zadní tyči ocitl Szukala, jenže hlavou mířil též těsně mimo. V dalším průběhu domácí neměli příliš velký tlak a naopak Costea čtvrthodiny před koncem spálil obrovskou šanci, Molde mohlo vyrovnat v 90. minutě. Po centru do vápna se Linnes ocitl sám před Tătăruşanem, jenže ho zblízka nepřekonal a norský celek tak zůstal doma bez bodů.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
KingMaster13

Věřím že Molde neřeklo poslední slovo 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
HullCity

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
MagpeCZ

2:2

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
Hiko

2:2

Reagovat
Sotuen

oba gol

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Molde zmrazí Bukurešť 2 goly už v tak chladném počasí a vyhrají!

Reagovat
smazaný uživatel

Steaua má skvělou formu a tu potvrdí i v norsku pokud se tedy nedočká nějkého extra počasí tak by si měla přijít pro 3 body 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele