základní skupiny - skupina E
25.10.2012 21:05 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Steaua Bukurešť - Molde FK 2:0

Steaua Bukurešť si upevnila vedoucí postavení ve skupině E, ve které si na své konto připsala již sedm bodů. Získala totiž veledůležitou výhru 2:0 nad Molde, které si jinak v rumunské metropoli ani neškrtlo. Domácí vévodili zápasu od začátku až do konce a mohli si dokonce dovolit takový luxus, aby Tanase ve druhé půli nemusel proměnit penaltu.

Domácí celek nenechával nikoho na pochybách a roli favorita plnil už od úvodních minut. Latovlevici ve 2. minutě dokonce orazítkoval tyčku, pak byl v pořádné ráži i gólman Soderberg, který musel dvakrát zasahovat proti Tanasemu a dále také řešil šanci Georgievskiho. A to je přitom výčet gólových možností za prvních deset minut.

Pak to na Soderberga zkoušel z přímého kopu Chipciu, nicméně se svou střelou zamířil jen nad branku, obránce Steenslid nakonec hasil další příležitost právě od Chipcia. Tlak ze strany Steauy pokračoval, po čtvrthodině hry Szukala po rohovém kopu od Tanaseho hlavičkoval nad. Nakonec se domácí dočkali zaslouženého vedení po půlhodině.

A že si Chiriches svůj gól náležitě užil. Střela Rusescua se odrazila právě k němu a rumunský bek následně zvolil originální zakončení - nůžkami. O dvě minuty později přitom zařídil konečné vítězství 2:0 nejlepší střelec bukurešťského klubu Rusescu, jemuž hezky nahrál Latovlevici. Byl to mimochodem jeho desátý gól v sezóně.

Po přestávce to s Molde mohlo vypadat ještě hůře. Simonsen fauloval ve vápně v 58. minutě Chipciua a kopala se penalta. K ní se postavil Tanase, rozehrál jí ovšem velice bídně, a tak Soderberg v pohodě zakročil. Costea pak po centru z rohového kopu od Bourceanua hlavičkoval mimo.

Navýšit vedení a vylepšit neproměněný pokutový kop mohl Tanase o pár minut později, jenže i tentokráte byl Soderberg úspěšný. I hosté si vytvořili přece jenom menší loženku, Stamnestrův rohový kop ale nezužitkoval dobře Hussain. V závěru ani díky přímému kopu neuspěl Costea a Chipicu nenašel rovněž dobrou mušku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

leda ve snu

Reagovat
HullCity

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
Hiko

Takže MFK bude šetřit opory na neděli? takže 2:0 pro domácí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1.

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
Milan.B

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele