základní skupiny - skupina D, 1. kolo
19.09.2013 19:00 CET
2 : 5
(1:2)

Reportáž

NK Maribor - Rubin Kazaň 2:5

Nevídaná přestřelka byla k vidění v Mariboru, domácí celek prohrál s ruskou Kazaní 2:5. Po většinu utkání však byl rozdíl mezi oběma týmy pouze jednogólový, až v samotném závěru hosté zásluhou Rondóna a Ryazantseva definitivně rozhodli o výrazném vítězství.

Hned od začátku bylo viditelné, že tento zápas bude otevřená partie. Po skvělé práci Rondóna ještě Wakaso nepovedenou střelu selhal, ovšem po třiadvaceti minutách přece jen přišel průlom ve skóre. Autorem branky byl Gokdeniz Karadeniz, jenž beze zbytku využil Mavingova centru. Jen o čtyři minuty později bylo pro domácí ještě hůře, neboť po stejně vyhlížející akci zvýšil vedení Kazaně Marcano po přihrávce Natcha. Ještě do poločasu však Maribor dokázal zápas zdramatizovat brankou Milece, jehož krásná rána z hranice šestnáctky znamenala snížení na průběžných 1:2.

Po změně stran to ale nadále byla Kazaň, kdo držel otěže zápasu pevně v rukách. Po osmašedesáti minutách hry se hosté dočkali opět dvoubrankového vedení, když se z hloubi pokutového území prosadil Eremenko, asistoval Ryazantsev. Na tempu hry to však nic neubralo a Maribor podruhé dotáhl skóre na rozdíl jediné branky. Gólman Handanović neudržel Rajčevičovu střelu a pro Fajiće již byla dorážka snadnou kořistí.

Povzbuzení domácí se v závěru hnali za vyrovnáním, jenže místo toho padla branka opět na druhé straně. Důležitou pojistku obstaral aktivní Rondón a v samotném nastavení ještě přidal třešničku v podobě pátého gólu Ryazantsev. Kazaň tak veze ze Slovinska cennou výhru 5:2 a může se v klidu z prvního místa připravovat na domácí zápas s belgickým Waregemem.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
MagpeCZ

1.3

Reagovat
bafpasak

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
mario23

0:2

Reagovat
monty25

0:2

Reagovat
Veselac

X...1:1

Reagovat
Veselac

X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
Pasha

Na úvod celkom jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele