základní skupiny - skupina E, 1. kolo
19.09.2013 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Pandurii Târgu Jiu - Dněpr Dněpropetrovsk 0:1

Branka Ruslana Rotaně z první půle stačila Dněpru k tomu, aby na půdě rumunského Pandurii splnil roli favorita a vyválčil nejtěsnější výhru.

Vítězný gól přišel ve 37. minutě, avšak diváci se nenudili ani předtím - už po deseti minutách se k nebezpečnému přímému kopu postavil Jevhen Konopljanka, ale napálil pouze zeď. Domácí se dlouho nemohli dostat do hry a často si pomáhali fauly; Constantino Erico a Bogdan Ungurusan takhle krátce po sobě inkasovali žluté karty. Tentýž trest postihl na druhé straně i Rotaně, který fauloval Erica, a Pandurii se začalo rychle rozkoukávat.

Než však mohl nováček soutěže udeřit, radovali se hráči na druhé straně - Rotaň dorážel zblízka do sítě Konopljankův roh, a mohlo být pro Pandurii ještě hůře, kdyby Fedetského ránu zdálky nezlikvidoval brankář Razvan Stanca. I do druhé půle vstoupil Dněpr aktivněji, ale z dalšího Konopljankova rohu byl pouze dobrý obranný zákrok Paraskevase Christoua.

Nic nebylo ani z přímého kopu, nařízeného za ruku domácího Adroviće, a Nascimento Matheus pálil mimo tři tyče. Dněpr se snažil pojistit si své vedení, ale nešlo o žádný vyložený tlak; druhá půle plynula ve vyloženě líném tempu, jelikož ani rumunský celek nevěděl, kudy najít skulinku k vyrovnání.

Zápas se dohrál bez většího vzruchu; pouze domácí Paul Anton dostal další žlutou kartu, zatímco na druhé straně dokázal Alexandru Vlad sice uniknout soupeřově obraně, ale Roman Zozulja pálil po jeho centru pravačkou z okraje vápna bez úspěchu. Dněpr si tak vlastně bez problémů odvezl na Ukrajinu všechny body.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem optimista 0:2 ( za Dněpr da 2x Jevhen )

Reagovat
HullCity

Dněpr je společně s Fiorentinou jasnými favority skupiny,ale právě rumunský tým to bude chtít narušit.To,jak vyřadili Bragu mě opravdu šokovalo!To ale také neznamená,že našim nevěřím,proto tip 1:3!

Reagovat
HullCity

Ke konci nás slušně zmáčkli,ale to,co dnes nedával Matheus je opravdu k smíchu!!Naštěstí 3 body doma,takže spokojenost.

Reagovat
MagpeCZ

1:1

Reagovat
bafpasak

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
klokan.paul

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
mario23

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele