základní skupiny - skupina D, 5. kolo
23.11.2017 21:05 CET
5 : 1
(3:1)

Reportáž

AC Milán - Austria Vídeň 5:1

AC Milán si po nemasných a neslaných výkonech z domácí soutěže i Evropské ligy spravil chuť a Austrii Vídeň rozstřílel 5:1. Rossoneri si tak s definitivní jistotou zajistili první místo ve skupině a tedy i postup. Austria se bude muset o postup poprat v posledním kole.

Na slavné San Siro zavítala před zápasem vzácná návštěva, místní Tifosi přijel pozdravit Brazilec Kaká, který v barvách rossoneri zažil nejúspěšnější léta. Fanouškům dal vzpomenout na slavné časy, které už jsou ale minulostí. Současný Milán má do toho někdejšího hodně daleko.

Milán sice začal aktivněji, jenomže ve 21.minutě to byl právě on, kdo smolně inkasoval. Monschein se dobře vyhnul brankáři Donnarummovi, kterého sice na brankové čáře zastoupil Bonucci, avšak někdejší stoper Juventusu si vstřelil vlastní gól. Pro zklamané milánské fanoušky to nevypadalo na dobrý večer. AC se však rychle vzpamatovalo a o šest minut později srovnalo na 1:1. Boriniho přihrávku si před brankou zastavil Riccardo Rodríguez a pohodlně zavěsil. AC dokonce dokázalo výsledek v průběhu prvního poločasu otočit, Rodríguez se tentokrát proměnil do role nahravače a pohotový André Silva dal na 2:1. A když ve 42.minutě hlavičkoval do země a branky mladičký Cutrone, vše bylo z pozice rossoneri na správné cestě.

Trenér domácího týmu Vincenzo Montella mohl být spokojen. AC sice mohlo na začátku druhého poločasu inkasovat, ale Donnarumma si připsal dobrý zákrok a v 70.minutě definitivně rozhodl čtvrtou brankou opět André Silva. Zbytek utkání se za stavu 4:1 už jen dohrával, přesto si fanoušci mohli zakřičet ještě jeden gól, když tečku za utkáním udělal znovu Patrick Cutrone. Milán si zajistil postup z prvního místa, zatímco Austria si to o druhé postupové místo rozdá v posledním zápase.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

2.1 FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
mstain

3:0

Reagovat
Milan.B

2:1

Reagovat
cervo

tak jeden uz tam je do boha, skoro mi cvrklo

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele