základní skupiny - skupina I, 4. kolo
08.11.2018 18:55 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

KRC Genk - Beşiktaş JK 1:1

Genk remizoval s Besiktasem. Belgický klub si jeden bod ze zápasu zajistil gólem z úplného závěru zápasu.

Předzápasovým favoritem byli jednoznačně domácí, to se však nepotvrdilo. Už v 16. minutě chybovala domácí obrana, která nechala na pravé straně úplně volného Quaresmu, jenž šel úplně sám na brankáře Vukovice, jehož se štěstím prostřelil a poslal tak turecký klub do vedení.

Ve 21. minutě mohl druhý gól hostů přidat Pektemek, tentokrát však Vukovic zasáhl skvělým zákrokem. Po této akci byla hra dlouhou dobu klidná a ani jeden z týmů se do žádné akce až do konce prvního poločasu nedostal.

Až v 59. minutě hlavičkoval ze slibné pozice hostující Babel, míč však skončil pouze vedle brány, brankář Vukovic by ho však s největší pravděpodobností neměl. V 88. minutě napřáhl ke střele ze vzdálenosti přibližně pětadvaceti metrů domácí Sander Berge a míč skončil až v síti Zenginovy brány. Zaplněná Luminus Arena bouřila.

A o to víc mohlo být v Genku veselo, kdyby domácí ve čtvrté minutě druhého poločasu využili tutové šance a vstřelili vítězný gól zápasu. To se však nestalo a Genk s Besiktasem se rozešli smírně. S bodem však můžou být o trochu spokojenější domácí, kteří většinu zápasu prohrávali.

Genk se i přes ztrátu nachází se sedmi body na čele skupiny I, o dva body za ním jsou s pěti body Sarpsborg a Malmö, na posledním místě se čtyřmi body je Besiktas. Šanci na postup do jarní části Evropské ligy mají tedy ve skupině I ještě všechny čtyři týmy.

Autor: Lukáš Hrneček / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
EverlastD

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele