základní skupiny - skupina A, 6. kolo
13.12.2018 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Ludogorec Razgrad - FC Curych 1:1

Ludogorec ani na šestý pokus neurval v Evropské lize vítězství a zakončil letošní ročník v této soutěži na posledním místě v tabulce. Zaostal nakonec o jeden bod za třetí Larnakou, která vysoko padla s Leverkusenem, a na své konto si připsal jen čtyři remízy. Curych měl už postup dávno zajištěný, do jarního play-off postoupil ze druhého místa.

Oba týmy měly naději, že se mohou ještě posunout o příčku výše, jenže k tomu potřebovaly nutně vyhrát. Remíza nakonec nechala situaci ve skupině tak, jako před posledním hracím dnem. Především bulharský celek musel být ze svého celkového působení v evropských pohárech zklamaný. Jeho soupeř naopak splnil cíl zisku aspoň druhé příčky.

Jako první skórovali hosté, a to po standardní situaci ve 21. minutě. Kololli našel svým centrem z levé strany v brankovém území stojícího Odeye, jenž hlavou překonal brankáře Brouna. Domácí mohli odpovědět o jedenáct minut později, rovněž po přímém volném kopu, jenže Natanael Pimienta svou střelu nasměroval smolně do břevna.

Ludgorec se vyrovnání dočkal v závěru prvního poločasu. Poté, co hostující stoper Kryeziu neodvrátil míč pryč z vlastního pokutového území do bezpečí, ale v podstatě ho pouze přihrál Šwierczokovi, bylo srovnáno, neboť polský forvard z dobré pozice snadno obhodil gólmana Vaninse. Druhý poločas s sebou následně již změnu skóre nepřinesl.

Obě mužstva se prakticky do žádné vyloženější šance nepropracovala, dění na hrací ploše bylo velmi vyrovnané, a nakonec byl konečný rezultát v podstatě logickým vyústěním. V 69. minutě se snažil zacílit domácí záložník Wanderson, leč na Vaninse si nepřišel, v 89. minutě vystřelil na branku taktéž jeho spoluhráč Keserü, ani on ale nevyzrál na Vaninse.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele