základní skupiny - skupina G, 4. kolo
08.11.2018 18:55 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rapid Vídeň - Villarreal CF 0:0

Villarreal zůstává na prvním místě skupiny G i přesto, že z Vídně odjíždí s jediným bodem. V utkání s Rapidem totiž nepadla ani jedna branka, ačkoli hosté k ní měli několikrát dost blízko.

Jako první byl volán do akce hostující brankář Andrés Fernández, kterého vyzkoušel pořádnou ranou Ivan. Jeho dělovka však mířila jen do míst, kam se brankář Žluté ponorky stihl bez problémů natáhnout. O chvíli později na opačné straně našel Layún chytrým obloučkem Gaspar, jenže ten hlavičkoval v záklonu těsně nad bránu!

Villarreal v těchto chvílích dominoval a málem se dostal do vedení. Alfonso Pedraza se svým důrazem uvolnil na levé straně a natlačil se do vápna, načež se chystal ze strany vypálit. Do rány mu ale vletěl obětavým skluzem bránící Sonnleitner. Krásný pas za obranu Rapidu dostal mladý Ital Nicola Sansone, jenž sprintoval na domácí bránu. Z ní ale rychle vyběhl brankář Richard Strebinger, který jeho lob vystihl!

Strebinger musel zasahovat také ve 25. minutě, když ránu Raby tečoval Sansone do jeho protipohybu. Z velké dálky to pak zkusil obránce Layún, jeho rána po zemi ale Strebingera moc nevyděsila. Po změně stran se Villarreal dál hnal za vedoucí brankou a Vídeň nechávala veškerou aktivitu na něm.

Až do 53. minuty, kdy se málem Rapid dostal do vedení! Berisha poslal pas do vápna, kde si seběhl Pavlović a jeho sklepnutí zamířilo těsně vedle Fernándezovy branky! Z otočky pak pálil Dejan Ljubičić, ale ani jeho pokus nebyl přesný. Po hodině hry proto nastal čas na střídání a do hry byl vyslán útočník Toko Ekambi. Po jeho teči skončilo zakončení Raby těsně nad břevnem!

Rapid v těchto chvílích jasně hrál prim a Villarreal se především v kombinaci vůbec nechytal. Deset minut před koncem Pedraza nezvládl odkop u vlastního vápna a Knasmüllner vyslal tvrdou ránu. Jen do míst, kam dolétl brankář Fernández. Na opačné straně pak Ekambi po šanci od Morena málem slavil, jenže na brankové čáře zasáhl Potzmann, který balon na poslední chvíli vykopl!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
EverlastD

3:2

Reagovat
jenculko

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele