základní skupiny - skupina B, 4. kolo
08.11.2018 21:00 CET
2 : 5
(0:4)

Reportáž

Rosenborg BK - Red Bull Salzburg 2:5

Salcburk zválcoval norského soupeře i ve druhém zápase a ve své skupině zůstává bez ztráty kytičky. Rakušané předvedli v prvním poločase neuvěřitelnou ofenzivní smršť a Rosenborg zlomili čtyřmi brankami. Po změně stran pak dostal konečný výsledek finální podobu, Norové stačili jen zkorigovat na konečných 2:5.

Red Bull zvítězil v prvním zápase 3:0, ale na severu Evropy ho měla čekat těžší práce. Jenže domácí začátek zápasu vůbec nezvládl. Po pěti minutách se střelou zpoza šestnáctky trefil Takumi Minamino a hosté vedli 1:0. Trondheim odpověděl rovněž střeleckým pokusem, ale brankář Walke skvěle zasáhl a ránu vyrazil.

V 19. minutě Salcburk naýšil vedení, Minamino obdržel načechraný centr od Ramalha a rovnou z první dal na 2:0. Trondheim byl v problémech a to zdaleka nebylo všechno. Fredrik Gulbrandsen se také opřel do balónu z první a od břevna zvyšoval na 3:0. Rosenborg se sesypal a do poločasu ještě přidal čtvrtou branku Takumi Minamino, když ve zcela neexistující obraně domácích si dělal co chtěl. Útočník Salcburku zkompletoval hattrick a prakticky už v prvním poločase rozhodl o vítězství svého celku.

V Norsku ale ještě nebyl konec. Domácí na začátku druhého poločasu snížil, když se Samuel Adegbenro šikovně zbavil dvou strážců a před vyběhnutým Walkem uklidil balón do sítě. Vzápětí však Red Bull zase zvýšil, Even Hovland dostal načasovanou kolmici a s pomocí teče popáté překonal Andrého Hansena. Konečné slovo nakonec měli domácí, kteří už jen upravili výsledek do finální podoby. Z dálky napřáhl Mike Jensen a i jemu pomohla lehká teč. Rosenborg doma absolutně nestačil na Salcburk, kterému podlehl i ve druhém zápase, tentokrát vysoko 2:5. Rakouský celek sice vede skupinu, postup však ještě jistý nemá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele