základní skupiny - skupina H, 4. kolo
07.11.2019 21:00 CET
6 : 0
(3:0)

Reportáž

Espanyol nastřílel oslabenému Ludogorci šest gólů

Jak si během pětatřiceti minut úplně odrovnat zápas ukázal bulharský Ludogorec Razgrad. V Katalánsku rychle inkasoval, poté přišel o jednoho hráče, posléze i o druhého a skóre začalo postupně narůstat. Espanyol nakonec zvítězil drtivě 6:0 a postup do další fáze už mu nemůže uniknout.

Bulhaři dokázali na Cornellá El-Prat držet nerozhodný výsledek pouhých pět minut. Přetažený balón a následně vrácený do šestnáctky se dostal k nohám Oscara Melenda, který nekompromisní ranou k tyči poslal Espanyol do vedení. Už ve 13. minutě přišel klíčový okamžik číslo dvě. Rafael Forster si přidržel unikajícího hráče a jelikož ten by postupoval sám na brankáře, vytasil sudí Letexier rovnou červenou kartu. To byl pro Ludogorec obří problém, jednobranková ztráta a k tomu početní nevýhoda. Ve 20. minutě navic uklidil hlavou do sítě López a domácí odskočili na rozdíl dvou gólů.

Espanyol se dostal do obrovského laufu a naopak pro Ludogorec šlo o poločas hrůzy. Ve 35. minutě uviděl druhou žlutou kartu i Jacek Góralski a tím se utkání bulharskému mistrovi úplně sesypalo. Góralskiho faul navíc potrestal z pokutového kopu Matías Vargas.

Domácí Katalánci nehodlali svého soupeře nijak šetřit a hned na začátku druhého poločasu mu uštědřili čtvrtý zásah. Victor Campuzano tvrdou střelou od země překonal Ilijeva a ten už tušil, že to asi ještě nebylo naposled. V 69. minutě orazítkoval tyčku Vila a o chvíli později dosáhl Espanyol dalších dvou slepených gólů. Nejprve se prezentoval parádní ranou k tyči Pedrosa a po něm překonal Ilijeva i Ferreyra, když uspěl s přesným lobem. Skóre 6:0 bylo pro Ludogorec hodně nelichotivé a stále ještě nebyl konec. Espanyol už ale další zásah nepřidal, což mu na radosti nijak neubírá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Espanol by se mel soustředit spise na domaci soutez , proto doufam ze neprohrajeme tip 1:2

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele