základní skupiny - skupina H, 4. kolo
07.11.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ferencváros se remízou s CSKA udržel ve hře o postup

Šance na postup CSKA Moskva sice ještě existuje, je ale opravdu velmi malá a musel by se stát malý nebo spíše větší zázrak. Armádní celek pouze remizoval v Budapešti s Ferencvárosem 0:0 a i když šlo o premiérový bod ve skupině, pořád je to na tento tým málo.

O druhé postupové místo si to tak ve zbytku rozdají Ferencvárosi a Ludogorec Razgrad. Samotné CSKA už s postupem nejspíš ani nepočítá.

Přitom Rusové měli první vážnější možnost, ale Čalovovu hlavičku uvnitř pokutového území zlikvidoval Dibusz. I další příležitost patřila CSKA a o nebezpečnou střelu se tentokrát pokusil Vlasić. Dibusz byl znovu na místě. Jinak to herně žádná hitparáda nebyla, domácí Ferencváros si nevytvořil vůbec nic a že se jednalo spíše o bojovné utkání dosvědčuje vysoký počet žlutých karet v prvním poločase. Sudí Stavrev jich během jedenácti minut rozdal pět!

O dost lepší fotbal se začal hrát až po změně stran. Fjodor Čalov měl další obrovskou šanci, když po průnikové přihrávce zakončoval sám před Dibuszem vedle. Až po hodině hry konečně zahrozili i Maďaři a střelu Blažiće bez problému lapil Akinfejev. CSKA se dál nedařilo a o chvíli později Arnór Sigurdsson z malého vápna netrefil poloodkrytou branku. To byla obrovská šance, kterou moskevský klub měl proměnit. Pozornost Akinfejeva zase vyzkoušel v 74. minutě Danylo Ignatěnko. V asi největší šanci Ferencvárose orazítkoval Čivić tyčku a už v nastavení byl vyloučen hostující Kirill Nababkin. Gól v Budapešti nakonec žádný nepadl a zatímco šance Ferencvárose na postup jsou stále otevřené, ty CSKA se pohybují už jen v rovině teoretické.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
EverlastD

1:3

Reagovat
Franzstadt

3:1

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele