12. kolo
02.11.2008 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - SK Kladno 2:0

Příbram doma zdolala Kladno a vyhrála 2:0. Branky vstřelili v prvním poločase Huňa a v druhém Klesa.

První branka padla v 35. minutě a jejím autorem byl Daniel Huňa. Pleško neprve rozehrál roh, který kladenští odvrátili, míč se ale odrazil zpět a Huňa ho pohotově uklidil pod břevno - 1:0. Jenom gól, bylo to co zdobilo první půli a v té druhé to nebylo o moc lepší.

Tam přišla šance až v 78. minutě, kdy domácí De Oliveira svou "koloběžkou" rozhoupal a vyšachoval Beneše, poté ale nedokázal prostřelit výborného Pavlíka v bráně kladenských. To se ale povedlo pět minut před koncem Michalu Klesovi. Ten se prosadil po akci na ose Borek, Huňa, Pleško, Klesa. Klesovi stačilo nastavit nohu a stanovil tak konečný výsledek 2:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele