16. kolo
30.11.2008 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Slavia Praha 0:0

Lídr tabulky přezimuje po nepříliš povedeném výkonu s šestibodovým náskokem. Dobře hrající Příbram po šesté za sebou doma neprohrála a na 12. místě bude mít sedm bodů náskoku na sestupové příčky.

Slavia dle očekávání od počátku tlačila, první nebezpečnou střelu měl na svědomí Janda, když po zpětné přihrávce od Šmicera střílel šajtlí jen těsně vedle pravé tyče. O chvíli později zahrozil sám Šmicer, když po centru hlavičkou olízl břevno Slavíkovy branky. Slavia se snažila, ale proti houževnaté Příbrami se do gólových příležitostí nedostávala. Až ve 33. minutě Volešákův přímý kop vyškrábl na břevno Slavík. Příbram se sice na polovinu soupeře dostávala celkem často, zakončení však buď nepřišlo nebo Vaniaka neohrožovalo.

Druhý poločas načal zajímavou střelou Klesa, nicméně bez razance na Vaniaka vyzrát nemohl. Na druhé straně se nově příchozí Necid mohl lehce prosadit z penalty. Po kontaktu Slavíka se Šenkeříkem však mladý útočník nezakončil nejlépe a příbramský brankář nohama vyrazil. Příbram hrála velmi dobře, Slavii tlak nedovolovala a bez větších problémů se dostávala k šestnáctce soupeře, kde ovšem akce končily.

V 70. minutě se rozběhl Necid, zatáhl míč na hranici vápna, po zasekávačce narazil Šmicerovi, který ze sedmnácti metrů vyslal nechytatelnou ránu jen těsně nad břevno. Na druhé straně to pohotovým pokusem z dálky zkoušel Huňa, střelu ovšem dostatečně nesklopil. Závěrečný pražský pres postrádal jakoukoliv originální myšlenku a gólová šance přijít nemohla. Samotný závěr patřil především divákům za brankou Slavíka, kteří se "blýskli" svou pyrotechnikou. Rozhodčí Mikel však nenašel odvahu ukončit zápas o několik desítek vteřin dříve a tak když se dým rozptýlil dohrálo se utkání standardně.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tady není co řešit, Slavia nemá v naší lize konkurenci... Příbram 0-3 Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

to slo videt ze nema konkurenci!!! ve filmovani rozhodne ne!! mohli by natocit nejaky film!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jebky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele