3. kolo
17.08.2008 14:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Bohemians Praha - SK Kladno 3:1

Bohemians Praha si připisuje své premiérové tři body za výhru a po třech kolech má na kontě již body čtyři. Střížkovští hráči přehráli Kladno výsledkem 3:1 a radují se z výhry, naopak soupeř smutní, jelikož je stále bez bodu. Dvakrát se trefil Marek Kincl.

Úvod zápasu spíše nudil, vyjímkou byla akce ze čtvrté minuty, kdy po Szabově centru hlavičkoval Strnad, ale míč chytil brankář domácích. Opravdový fotbal se začal odehrávat až deset minut před koncem první půle, vše odstartovala Kinclova vedoucí branka. Bohemians skórovali z první střely na bránu. Zoubek zleva odcentroval ke Kinclovi, který měl dost času na to, aby zpracoval a pohodlně umístil míč do sítě – 1:0. Kladno mohlo rychle vyrovnat, jenže Dubský si neporadil s centrem a jeho neškodná rána hlavou ani nemířila do sítě. Střížkov byl v proměňování šanci lepším týmem, ve 41. minutě zvýšil totiž jeho vedení Vošahlík. Za gól mohl hlavně brankář Pavlík, jemuž vypadl z náruče lehký centr a domácí útočník měl pak již jednoduchou práci a uklidil balon do sítě – 2:0. V úplném závěru prvního dějství mohl snížit Zoubele, jenže v pokutovém území neměla jeho pomalá střela šanci na úspěch.

Druhý poločas začali lépe domácí hráči a v 52. minutě se radovali už z tříbrankového vedení, to zajistil svou druhou brankou v utkání Marek Kincl. Útočník si ve vápně zpracoval centrovaný balon a vystřelil, rána mu sice příliš nesedla, ale Pavlík na ni přesto nestačil – 3:0. Kladno se snažilo kontrovat z přímého kopu, ten dobře zahrál Procházka a jím vystřelený balon mířil pod břevno, avšak brankář Beláň výborně zasáhl a míč vyškrábl z brány ven. Brankáře domácích nechal vyniknout po chvíli ještě Cigánek, který střílel z hranice šestnáctky. Na druhé straně pět minut před koncem hrozil Turtenwald, ale proti němu se zase vytáhl do té doby ne příliš jistý Pavlík. Poslední slovo v zápase měli Kladenští, po centru se hlavou prosadil střídající Šilhan a uzavřel účet zápasu na 3:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zachranarsky duel vyhrajou bohemians 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkovská Bohemka doma není tak tragická jako již sestupující kladno....3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji!!

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji!!

Reagovat
smazaný uživatel

TIP: 2:0

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jsem Banikovec, verim Bohemce

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Strizkov zatim predvadi bojove vykony tak jak se na novacka patri.Kladno zatim tape a navazuje tak na minulou sezonu kde se zachranovali v poslednim kole.Primy boj o zachranu by meli pretavit ve svou vyhru domaci prazane.

Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1420

průměry na utkání by se měly počítat bez Bohemians Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele