11. kolo
26.10.2008 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Bohemians Praha - Viktoria Plzeň 0:2

V jedenáctém kole nejvyšší české soutěže Bohemians přivítali Plzeň. Hosté dokázali vyhrát po gólech Horvátha a Mliky a posunuli se v tabulce na desátou příčku se ziskem dvanácti bodů. Bohemians jsou dvanáctí a mají o dva body méně.

Zápas probíhal v překvapivě vysokém tempu, i když moc šancí k vidění nebylo. Tu první měli v 18. minutě hosté, když dorážel odražený míč Kolář. Naštěstí pro domácí ale mířil nepřesně. Klíčový bod utkání se odehrál ve 32. minutě. To domácí Michal Demeter obdržel červenou kartu za likvidační zákrok na Daniela Koláře. Domácí tak dohrávali zápas o desíti a hned o tři minuty později se zrodila veliká šance pro Plzeň. Z hranice velkého vápna vystřelil tvrdě Trapp a následnou dorážku poslal Kolář ve vyložené příležitosti pouze do domácí obrany.

Ve 41. minutě se už Plzeň radovala. Z přímého volného kopu se trefil Pavel Horváth a poslal tak hosty do vedení 0:1. Za tohoto stavu se šlo i do kabin. Ve druhé půli měli první šanci domácí. V 58. minutě tvrdě vypálil z dvaceti metrů Kincl. Gólman Ticháček jeho střelu skvěle zlikvidoval. O tři minuty později se mohli hosté znovu radovat. Rezek z deseti metrů jen těsně minul Belaňovu bránu. Ten se za míčem pouze ohlédl.

Hosté si pojistili své vítězství v 77. minutě. Jiří Mlika vystihl zpětnou přihrávku na Belaně, udělal mu kličku a do prázdné brány pohodlně zvýšil na 0:2. Domácí se v zápase na nic významnějšího nezmohli, a tak si Plzeň zaslouženě odváží z Prahy tři body.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

strizkov vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele