6. kolo
14.09.2008 14:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SK Kladno - Sigma Olomouc 2:0

Kladno skalpovalo doma Olomouc a připsalo si první výhru v sezoně. Branky vstřelili v první půli Procházka v závěru druhé Szabó, který se trefil z penalty.

Kladno šlo do vedení hned z první šance duelu. Po rohu se na zadní tyč dostal míč k Procházkovi a ten pohodlně skóroval zblízka do odkryté brány – 1:0. Možnost srovnat skóre měl na druhé straně Onofrej, jenž postupoval sám na brankáře Pavlíka, míč měl ale na dlouhou nohu a kladenský brankář stihl včas odklidit balon do bezpečí. O minutu později na druhé straně prázdnou branku netrefil Cigánek, ten střílel ve skluzu a mířil jen do boční sítě.

V druhé půli se dostal do obrovské příležitosti domácí Šilhan, který se řítil sám na Drobisze, ale problém mu dělala jeho rychlost, jelikož byl pomalejší než vracející se obránci a musel tak střílet dřív, než bylo optimální. Drobisz jeho ránu vytáhl na roh. Šilhan si mohl spravit reputaci v 72. minutě, když prudce vystřelil asi z třiceti metrů do břevna, od kterého se balon následně odrazil na brankovou čáru a ven. Olomouc si v závěru nedokázala vytvořit očekávaný nápor a naopak ještě obdržela druhou branku. Utkání nedohrál Onofrej. Ten stáhl v brejku unikajícího Zoubeleho a musel předčasně do sprch, z penalty se pak do horního rohu trefil Szabó – 2:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

olomouc napravi zavahani s boleslavi a vyhraje 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

kladno konecne vyhraje 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

jestli kladno vyhraje tak verim tomu ze vyhraje i ligu ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Sem říkal že vidláci z hané nakonec budou bojovat o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Rudá lůza

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no... Druhá prohra letos a za sebou. Nevadí sezona je dlouhá, ale doufám, že v zimě přijde někdo do útoku...Vojto chybíš nám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele