14. kolo
07.11.2009 16:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - SK Kladno 2:0

Obvykle nezáživný fotbal v zápasech s účastí Kladna skončil již také obvyklým výsledkem 2:0. Středočeši tímto způsobem prohráli již potřetí v řadě, Baník se tak i po čtrnáctém kole udrží na třetí příčce, navíc stáhne minimálně jednoho ze severočeských lídrů.

První šance však patřila outsiderům z Kladna, když brejk zakončoval Tatanašvili povedenou ranou k tyči, se kterou si poradil zkušený Baránek. Pětatřicátá minuta přinesla Tchuřovy nebezpečné centry. Z prvního se dokonce domácí konečně prosadili přes kompaktní obranu hostů. Ve skrumáži těl ve vápně se nejlépe zorientoval Strnad a zblízka nemohl netrefit. V další minutě už si Pavlík po centru Tchuře mohl připsat úspěšný zákrok.

Ani druhá půle nepřinesla ofenzivnější hru Klanda, první nebezpečná střela tak přišla až po více jak dvaceti minutách. Lička mířil z přímého kopu nad zeď a jen skvělý Pavlík zabránil druhé brance. Ta přeci jen přišla pár minut poté. Varadi odcentroval do vápna na trestuhodně nehlídaného Řezníka, který už neměl těžkou práci před odkrytou brankou. Baník si již vedení zkušeně v klidu pohlídal, hostům nedovolil ani náznak návratu do zápasu.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady to bude za 1 Baník je v laufu 3:0

Reagovat
vanGomm

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele