11. kolo
18.10.2009 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

SK Kladno - Slavia Praha 0:2

Slavia Praha zaváhání v utkání s Kladnem nepřipustila a domů si odvezla tři body za výhru 2:0. Kouč Slavie Jarolím udělal skvělý tah nasazením útočníka Risteho Naumova, jenž se mu za důvěru odměnil oběma góly.

Úřadující mistr si nemohl dovolit klopýtnout na hřišti nevyzpytatelného Kladna a trenér Jarolím proto pozměnil základní sestavy, ve které se po dlouhé době objevil záložník Petr Trapp a od úvodu nastoupili také útočník Naumov a gólman Romanovs. Ten měl hned v úvodu zápasu práci a jen díky jeho fantastickému zákroku proti hlavičce Strnada Slavia neinkasovala brzký gól.

Uběhlo jen pět minut a favorit zápasu se hned z první větší akce dostal do vedení. Aktivní Hloušek poslal míč z hlouby hřiště před bránu Kladna a Naumov hlavičkou překonal domácího gólmana Pavlíka. Kladno mělo v utkání mnohem déle míč na kopačkách než Slavia, dostat se přes obranou hráz hostů se však hráčům nepodařilo. Podobný scénář panoval i ve druhé půli, kdy se Kladno marně snažilo přelstít bezchybnou defenzivu Slavie.

Na druhé straně prověřil Belaid dvakrát z přímých kopů gólmana Pavlíka, ten si však bez problémů poradil. Mnohem nebezpečnější byl v 78. minutě centr Grajciara, na který si naběhl znovu Naumov a zařídil Slavii vedení 2:0. Konec utkání už poznamenalo jen zranění gólmana Romanovse, kterého musela po střetu se Šilhanem odvést sanitka. Náhradník Vaniak už práci neměl a utkání skončilo 2:0.

Autor: Vít Sedlák

Komentáře (2)

Přidat komentář
vanGomm

Lehké to asi nebude,ale Slavia by už venku měla zabrat.Šetřit na EL se už určitě nemusí.Tip tedy 2.

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele