15. kolo
27.11.2011 10:15 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Viktoria Žižkov - 1. FC Slovácko 0:1

Žižkov během týdne odvolal trenéra Pulpita, kterého do konce podzimu nahradil Romanem Nádvorníkem, a proto vedení klubu věřilo, že první úspěch by mohl přijít už dnes proti Slovácku. Nakonec ale Viktorka mnoho důvodů ke spokojenosti neměla, jelikož musela skousnout porážku 0:1.

Hosté z Uherského Hradiště vstoupili do zápasu velmi dobře. Svou první šanci si vypracovali už po několika úvodních sekundách, kdy chyby Bodečka využil útočník Došek, který se zjevil tváří v tvář Vaclíkovi, ale na domácího gólmana nevyzrál. O poznání úspěšnější byl zanedlouho David Pavelka. Ten si výborně narazil si Ondřejkou a přesně umístěnou střelou k tyčce poslal svůj tým do vedení - 0:1.

Po nadějném začátku ale hra nabídla řadu nepřesností a na další pořádnou šanci si diváci museli počkat až do 24. minuty. To si dobrou pozici ke střele udělal David Kalivoda, nakonec však nechal pouze vyniknout gólmana Filipka. Těsně před přestávkou mohl udeřit Libor Došek, jenže Vaclík jeho pokus vyrazil a udržel naděje Žižkova.

Po změně stran si ani jeden tým nebyl schopný dlouhou dobu vypracovat nějakou pořádnou gólovou příležitost. O něco aktivnější sice byli určitě hostující fotbalisté, přesto nechybělo mnoho a v 73. minutě mohl Žižkov vyrovnat. Po standardní situaci se dostal ke střele talentovaný Pavel Kadeřábek, opět však neuspěl proti vynikajícímu Filipkovi. A když pak o deset minut později Trousil zblokoval i nebezpečnou ránu Böhma, bylo rozhodnuto o tom, že si Slovácko odveze plný počet bodů.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

8:1

Reagovat
lojzah

vtipálku...

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

nejnudnejsi zapas celeho kola...tip X..0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tady je to 2

Reagovat
smazaný uživatel

X 0:0

Reagovat
Veselac

tip 2...0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu,proč je tak Žižkov marný.Nebýt špatné sezony Ostravy a odečet bodů Olomouci,tak jsou s ČB nejhorší týmy v GL!

Reagovat
Veselac

je to nováček a mají i papírově nejslabší mančaft. pokud v zimě výrazně neposílí, čeká je jistojistě sešup zpět do 2.ligy....nevim proč to nechápeš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele