6. kolo
04.10.2020 15:30 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Rabušicův hattrick vynesl Liberci vítězství

Až během druhého poločasu naskočil na hřiště Michael Rabušic, přesto se stal hlavním hrdinou zápasu Liberce proti Příbrami. Proměnil dvě penalty a přidal jednu trefu k tomu, díky čemuž Slovan zvítězil 3:0.

Severočeši měli v nohách čtvrteční duel proti APOELu a první půle možná i díky tomu byla vyrovnaná. V úvodu po individuální akci zakončoval nepřesně Matoušek, na druhé straně Nguyena pořádně protáhl Vávra. Liberečtí ve dvaadvacáté minutě předvedli pěknou souhru, tu ale Mosquera zakončil nepřesně.

V závěru první půle pak mohly jít oba celky do vedení. Pilíkův centr ještě Nguyen vyboxoval na vápno, na Vávrovu ránu se však mohl už jen dívat. K jeho úlevě se míč odrazil od tyče ven. Melichar se pak musel činit proti Matouškově střele levačkou.

Klíčový moment utkání přišel v sedmapadesáté minutě, kdy Berana na hřišti nahradil Michael Rabušic. Hned po jeho příchodu nastřelil Mikula břevno, chvíle pro libereckého útočníka ale přišla až o něco později. Po zákroku na Mosqueru byla nařízena penalta, které se právě Rabušic ujal a také ji mimo Melicharův dosah proměnil.

V obrovské šanci pak selhal Matoušek, který sobecky zakončoval namísto přihrávky Rondićovi. Naštěstí pro Slovan Rabušic ještě zdaleka neřekl poslední slovo. Po Peškově centru a zpracování balónu vypálil, načež se míč odrazil od tyče za brankovou čáru. A hned vzápětí přišel další faul ve vápně na Mosqueru, další penalta a další Rabušicův gól. Zrodil se tedy hattrick.

Zejména jeho přičiněním tak Liberec zvítězil a vyšvihl se na pátou příčku, naopak Příbram je předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele