základní část, 9. kolo
18.09.2022 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Tápání Pardubic pokračuje dál. Vítězství Bohemians zajistil krásnou trefou Jánoš

Trenéru Radoslavu Kováčovi nevyšla soutěžní premiéra na lavičce Pardubic. Poslední celek soutěže podlehl ve vršovickém azylu Bohemians. "Klokani" využili znalosti Ďolíčku a po nádherné brance Adama Jánoše zvítězili v sezoně již počtvrté.

Pražané sice Ďolíček rovněž využívají jako své domácí hřiště, avšak v zápisu figurovali jako hostující mančaft. I tak Bohemka vstoupila do utkání bez zbytečné bázně a vypracovala si první gólovku. Puškáč uvolnil Hronka, ten ovšem z pravé strany nepropálil brankáře Pardubic Markoviče. Za Východočechy kontroval v první půli Sychra, jenž pronikl do pokutového území a vyhledal Černého, jenže zkušený útočník pálil zády k bráně nepřesně z voleje.

Jediná branka zápasu padla deset minut po změně stran. Po pasu od Květa pálil Köstl, po jeho zablokovaném pokusu se balón odrazil na hranu vápna, odkud jej do šibenice perfektně poslal Jánoš. Nedlouho poté se na pravé straně šikovně uvolnil Hronek, avšak ani tentokrát si nepřišel na Markoviče, který stejně jako v prvním poločase zlikvidoval ránu z pravé strany.

Po hodině hry mohly Pardubice vyrovnat. Na centr z levé strany si naskočil Kostka, hlavičkou ovšem ke své smůle trefil pouze břevno. A když gólmana Bohemians Valeše nezaskočil ani nepříjemný pas zprava, zůstalo již skóre do závěrečného hvizdu neměnné.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Alan

0:0

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat
eL

Reagovat
justcall

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele