Propadl jsem depresi, přiznal Mutu

Adrian Mutu měl v pátek velkou šanci stát se rumunským hrdinou, jenomže deset minut před koncem utkáním s Itálií selhal a neproměnil pokutový kop. Útočník Fiorentiny pak již byl jenom svým stínem a sám přiznal, že propadl do hluboké deprese...

Podle Mutua je za jeho kokainovou aférou spiknutí

Za kokainovou aféru Adriana Mutua během angažmá v Chelsea může podle fotbalisty spiknutí proti jeho osobě. Rumunský reprezentant prohlásil, že za celou aférou z roku 2004 stojí někdo, kdo ho chtěl z klubu vyštípat.

Fiorentina Mutuovi plat nezvýší. Odejde?

Idylické spojení útočníka Adriana Mutua s Fiorentinou začíná dostávat trhliny. Rumun požaduje podle zpráv z Apeninského poloostrova výrazně vyšší plat, na což klub nehodlá přistoupit. Nabízí se tak jeho odchod z Fiorentiny.

Mutu musí zaplatit Chelsea odškodné 12 milionů eur

Rumunský reprezentant Adrian Mutu musí zaplatit odškodné 12 milionů eur (zhruba 294 milionů korun) londýnskému klubu Chelsea za to, že měl v době tamního angažmá v roce 2004 pozitivní test na kokain. Rozhodla o tom světová federace FIFA.

Fiorentina čeká na Gilardina. Zatím se jedná

Alberto Gilardino by se měl brzy stát posilou Florentiny. Italský útočník však AC Milán zatím neopustil, kluby ještě čekají další jednání. Ve Fiorentině se už však na Gilardina těší, útočník Adrian Mutu vyhlíží obnovení vzájemné spolupráce.

Mutu do Schalke neodchází

Adrian Mutu by podle médií mohl být dalším fotbalistou, který zamíří z Itálie do Německa, zájem o něj údajně má Schalke, sám rumunský reprezentant ale prohlásil, že na odchod nemyslí...

Čeká nás životní zápas, burcuje Mutu

Po osmnácti letech si Fiorentina může zahrát finále evropského poháru. Stačí, když dnes večer porazí v odvetě semifinále Poháru UEFA glasgowské Rangers. Hráči Fialek jsou pořádně nažhaveni, útočník Adrian Mutu hlásí, že je čeká životní zápas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele