Další články

Dzagojev si poranil koleno, sezona pro něho asi skončila

Alan Dzagojev promarodil značnou část z první poloviny sezony a v té druhé si pravděpodobně nekopne vůbec. Ofenzivní záložník CSKA Moskva si poranil koleno a jedná se o hodně vážný problém, který si dokonce už vyžádal chirurgický zákrok...

Rusku budou proti Čechům chybět Akinfejev, Golovin či Dzagojev

V nominaci reprezentace Ruska na zářijový zápas Ligy národů v Turecku a přípravu s Českem chybí brankářská jednička Igor Akinfejev. Trenér Stanislav Čerčesov celkem postrádá 11 hráčů z kádru pro mistrovství světa včetně zraněného Alexandra Golovina.

Zraněný Dzagojev si ve skupině na MS už nejspíš nezahraje

Svalové zranění z úvodu mistrovství světa už ofenzivního záložníka Alana Dzagojeva nejspíš nepustí do zbývajících zápasů v základní skupině. Vedení ruské reprezentace uvedlo, že magnetická rezonance potvrdila poškozený zadní stehenní sval. Doba léčby se odhaduje na nejméně deset dnů.

Ruská ofenzíva je poloviční, na Euro nepojede Dzagojev

Obrovskou smůlu má Alan Dzagojev. Tahoun ruské reprezentace a CSKA Moskva si včera v posledním ligovém kole poranil chodidlo a do Francie se proto nepodívá. Zařadí se takto k Denisu Čeryševovi, Jurimu Žirkovovi a Olegu Kuzminovi jakožto dalším zraněným Rusům, kteří by normálně na Euro cestovali...

Ruský tisk kritizuje CSKA, hlavními viníky jsou Musa a Dzagojev

Hráči CSKA Moskva si postup v Lize mistrů nezasloužili, shoduje se ruský tisk po úterní prohře moskevského klubu 1:2 v Plzni. Za hlavní viníky označují novináři i fanoušci na sociálních sítích Musu za to, že zahodil několik vyložených šancí, a Dzagojeva za zbytečné vyloučení.

Dzagojev přemýšlí o přestupu, vyhovovalo by mu AS Řím

Alan Dzagojev v létě odehrál po individuální stránce povedený evropský šampionát, aktuálně pomáhá CSKA Moskva při jeho tažení za ruským titulem a není vyloučeno, že ho brzy potká přestup. Sám 22letý ofenzivní záložník by se pak nebránil angažmá v AS Řím...

Dzagojev se soustředí na Euro, budoucnost bude řešit po něm

Kvůli zlomenině prstu na pravé noze a následné operaci málem přišel o evropský šampionát, po dvou zápasech je pak jednou z jeho největších hvězd. Ruský ofenzivní záložník Alan Dzagojev si na své konto připsal už tři branky a může čekat zvýšený zájem o svou osobu na přestupovém poli...

Dzagojev po výhře nad Českem varuje před zrádnou euforií

České reprezentaci v úvodním duelu ME skolil hráč, který původně ani neměl být na hřišti. Když si v březnu Alan Dzagojev zlomil prst na noze a musel na operaci, zdálo se, že o šampionát přijde. Nakonec se stihl uzdravit, vybojovat si základní sestavu a v pátek dvěma góly zařídil Rusku výhru 4:1.

Bílek: Porážka s Ruskem je drtivá, teď se musí ukázat charakter

Trenér české reprezentace Michal Bílek považuje prohru 1:4 s Ruskem na začátek ME za drtivou. Tým podle něj doplatil na hrubé chyby především v defenzivě. Bílek věří, že se mužstvo vzchopí a ve zbývajících zápasech skupiny A proti Řecku a Polsku ještě dokáže bojovat o postup do čtvrtfinále.

Ruský záložník Dzagojev možná kvůli zranění přijde o ME

Ruský fotbalista Alan Dzagojev nejspíš pro české reprezentanty na mistrovství Evropy hrozbou nebude. Kreativní záložník CSKA Moskva si zlomil prst na pravé noze a musí podstoupit operaci, která ho vyřadí ze hry pro zbytek sezony. Informovala o tom UEFA na svém webu.

Dzagojev myslí na odchod z CSKA

Klenot CSKA Moskva Alan Dzagojev stále váhá nad prodloužením kontraktu s ruským klubem, podle listu Sovětskij sport totiž vážně přemýšlí o odchodu. Záhada, proč devatenáctiletý talent v posledních zápasech nenastupuje, je podle všeho rozluštěna.

Alan Dzagojev, nebo Daniel Carvalho?

Nejlepší hráč ruské Premier-Ligy roku 2005 Daniel Carvalho, nebo nejlepší mladý hráč ruské Premier-Ligy Alan Dzagojev? Příjemnou starost, koho postavit do základní sestavy na post ofenzivního záložníka, bude dost možná v budoucnu řešit kormidelník CSKA Moskva Zico.

Necid do Moskvy s číslem 89, konkurent Janczyk CSKA opouští

Český útočník Tomáš Necid dorazil oficiálně do Moskvy a představil se ve svém novém klubu, kde si vybral dres s číslem 89. Nová čísla do nadcházející sezony si vybrali i další hráči CSKA včetně českého záložníka Luboše Kaloudy. Klub naopak opustí Necidův konkurent David Janczyk.

Světové talenty: Alan Dzagojev

Z vyhřáté Brazílie se dnes přestěhujeme do chladné Moskvy. Přesně tam působí hráč, kterého jste Vy, čtenáři, vybrali minulý týden v anketě mezi dalšími nadějnými mladíky. Zasvěcení již určitě ví, že řeč je o záložníkovi Alanu Dzagojevovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele