Vše, co potřebujete, je Alisson, parafrázoval Klopp Beatles

Za klíčového muže semifinále klubového mistrovství světa ve fotbale v Dauhá proti mexickému Monterrey označil trenér Liverpoolu Jürgen Klopp svého gólmana Alissona Beckera. "Reds" i díky němu zvítězili 2:1 a v sobotu vyzvou ve finále brazilské Flamengo.

Zraněný gólman Alisson bude Liverpoolu chybět ještě nejméně měsíc

Brazilský brankář Alisson Becker bude Liverpoolu chybět ještě nejméně měsíc. Stav nejdražšího gólmana historie, který si na začátku srpna přivodil zranění lýtka, se sice lepší, ale minimálně do příští reprezentační přestávky do poloviny října ještě bude mimo hru.

Zraněný gólman Alisson bude Liverpoolu chybět několik týdnů

Zranění brazilského gólmana Alissona je vážnější a Liverpoolu bude chybět několik týdnů. Šestadvacetiletý brankář, jenž pomohl "Reds" vyhrát v červnu Ligu mistrů, si v úvodním zápase Premier League proti Norwichi poranil lýtko.

Liverpool poletí na Superpohár bez brankáře Alissona

Liverpool se bude u muset ve středečním zápase o Superpohár proti Chelsea obejít bez brazilského brankáře Alissona Beckera. Gólmanská jednička na Anfield Road v pátek nedohrála ligovou premiéru proti Norwichi a manažer Jürgen Klopp v noci po utkání potvrdil, že s ní pro utkání v Istanbulu nemůže počítat.

Zápisky z Copy: 5+1 důvodů, proč se vyplatilo si noční derby naladit

Kdokoliv v noci nenařídil budík či se rozhodl nevyslyšet jeho zvonění, by měl nyní litovat. Argentina totiž nebyla tak moc k ničemu, jak se všeobecně čekalo, a s Brazílií sehrála poctivé semifinále na ostří nože. Výsledek je nakonec očekávaný a pravdou je, že Brazílie většinu zápasu seděla vzadu a čekala, co soupeř vymyslí, ale přesto to vážně stálo za to!

Liverpool po postupu v Lize mistrů velebí brankáře Alissona

Brazilec Alisson Becker je druhým nejdražším brankářem v historii fotbalu a v úterý ukázal proč, když skvělým zákrokem v nastavení udržel Liverpoolu výhru 1:0 nad Neapolí znamenající postup do osmifinále. Trenér Jürgen Klopp v nadsázce řekl, že by nyní za gólmana zaplatil AS Řím dvojnásobek než tehdy rekordních 65 milionů liber (asi 1,9 miliardy korun) v létě.

Alisson se bál, že nevyroste, teď je nejdražší brankář historie

Brazilec Alisson Becker se přestupem z AS Řím do Liverpoolu za 65 milionů liber (asi 1,9 miliardy korun) stal nejdražším brankářem historie, v mládí se přitom obával, že profesionálním gólmanem nikdy nebude. Dlouho se totiž nedokázal rovnat svým vrstevníkům.

Liverpool dokončil rekordní přestup brankáře Alissona

Alisson Becker se oficiálně stěhuje z AS Řím do Liverpoolu. Ten za brazilského gólmana zaplatil rekordních 72,5 milionů eur a se svoji novou akvizicí uzavřel dlouhodobou smlouvu...

Liverpool podle BBC udělá z Alissona nejdražšího brankáře světa

Liverpool podle informací BBC udělá z Brazilce Alissona Beckera nejdražšího brankáře historie. AS Řím už měl přijmout nabídku finalisty Ligy mistrů ve výši 70 milionů eur (1,8 miliardy korun) a dovolit hráči jednat o smlouvě.

Alissonova cena je nevyčíslitelná, říká někdejší brankář Conti

Hodně rušno by v nadcházejících měsících mohlo být okolo osoby brankáře Alissona. Brazilský reprezentant má skvělou formu, v létě se může těšit na mistrovství světa a není vyloučeno, že po turnaji v Rusku odejde z AS Řím, zájem v Evropě o něho je...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele