Bastian Schweinsteiger Články

Schweinsteiger se prý dohodl na nové smlouvě

Bayern Mnichov se rozhodl vyřešit spekulace o budoucnosti Bastiana Schweinsteigera. O německého záložníka se zajímají přední kluby z Itálie a ze Španělska, bavorský velkoklub však nechce o odchodu svého hráče ani slyšet a údajně se s ním již dohodl na podmínkách nové smlouvy...

Do hry o Schweinsteigera vstupuje Real Madrid

Bastian Schweinsteiger má nového nápadníka. Záložníka, jemuž v létě končí v Bayernu Mnichov smlouva, by rád získal Real Madrid. Německého reprezentanta by také rády přivedly kluby z Itálie a Anglie.

Juventus chce Schweinsteigera i další

Podle turínských novin Tuttosport dostal sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco svolení majitelů k provedení několika velmi významných přestupů. Na sever Itálie by tedy mohla zamířit některá velká jména. Trochu nečekaně se Juve rozhodl lovit v Německu.

Schweinsteigera zahraničí láká. Setrvání v Bayernu nevylučuje

Současná smlouva v Bayernu Mnichov skončí Bastianu Schweinsteigerovi v létě, což znamená, že od ledna bude moci jednat s ostatními kluby o novém angažmá. Bayern ale chce německého reprezentanta udržet.

Schweinsteigerovi končí smlouva. Získá ho Juventus?

Z Bastiana Schweinsteigera se stává velmi žádané zboží. Mladý záložník Bayernu Mnichov má nesporné kvality a hlavně – v létě mu vyprší smlouva. Podle italských médií má o jeho služby eminentní zájem Juventus Turín.

Schweinsteiger ani Podolski nejsou na prodej

Němečtí reprezentanti Bastian Schweinsteiger s Lukasem Podolskim podávají na Euru výborné výkony, přestože během sezóny seděli v Bayernu často na lavičce. Oba dva upoutali pozornost několika klubů, německý mistr je ale prodat nehodlá.

Schweinsteiger si odpykal trest a rozhodl o postupu Němců

Ve dvou úvodních zápasech Německa v základní skupině záložník Bastian Schweinsteiger střídal a do statistik mistrovství Evropy se zapsal pouze kartami a disciplinárním trestem. Ve čtvrtfinále ukázal svou druhou, fotbalovější tvář, když zařídil všechny tři branky svého mužstva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele