Bastian Schweinsteiger Články

Schweinsteiger podstoupil po sezoně menší operaci kotníku

Německý reprezentant Bastian Schweinsteiger se podrobil operaci kotníku, podle vedení Bayernu Mnichov se však nejednalo o žádný vážný zákrok. Čerstvý vítěz Ligy mistrů prý bude schopen zahájit přípravu na novou sezonu podle plánu koncem června.

Heynckes: Schweinsteiger a Busquets jsou nejlepší na světě

Bastian Schweinsteiger již několik let neodmyslitelně patří do základní sestavy Bayernu Mnichov a i letos má svůj podíl na velkolepém tažení Bavorů německou nejvyšší soutěží. Nyní si reprezentační záložník vysloužil pochvalu od kouče Juppa Heynckese...

Gündogan může vzít Schweinsteigerovi místo v reprezentaci, míní Netzer

Bývalý výborný německý fotbalista Günter Netzer přišel s varováním pro Bastiana Schweinsteigera. Podle Netzera se totiž může stát, že záložník Bayernu Mnichov ztratí své místo v základní sestavě německé reprezentace. Prohlásil to na základě posledních výkonů Ilkaye Gündogana...

Do nominace nejlepších záložníků se dostal jediný neevropský hráč

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily nominaci záložníků do nejlepší jedenáctky za rok 2012. Mezi patnácti jmény jasně dominují Evropané, jediným středopolařem ze zemí mimo starý kontinent je reprezentant Pobřeží slonoviny Yaya Touré...

Když se Schweini ještě jmenoval Sebastian...

13. listopad 2002 byl dnem, který výrazně ovlivnil budoucnost německého fotbalu a především historicky nejúspěšnějšího klubu v zemi, Bayernu Mnichov. Dnes je tomu přesně deset let, co si v prvním týmu odbyli debut Bastian Schweinsteiger a Philipp Lahm...

Jsem fit a hladový po titulech, hlásí oslavenec Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger dnes slaví osmadvacáté narozeniny a před blížící se novou sezónou si přeje hlavně to, aby jeho FC Bayern opět začal sbírat tituly. Německý reprezentační záložník k tomu chce přispět co největší měrou a po zdravotních problémech se dostává do kondice...

Německý tisk: Vyřazení v semifinále Eura je Löwova vina

Čtvrteční vyřazení Německa v semifinále evropského šampionátu s Itálií dává německý tisk za vinu trenérovi Joachimu Löwovi, jenž se prý dopustil taktických omylů a nezvolil optimální základní sestavu. Z hráčů to dnes nejvíc schytali Bastian Schweinsteiger, Mario Gomez a Lukas Podolski.

Němcům hrozí, že se budou muset obejít bez Schweinsteigera

Reprezentanti Německa se možná budou muset ve čtvrtečním semifinále evropského šampionátu obejít bez záložníka Bastiana Schweinsteigera. Jednoho z klíčových hráčů týmu trápí přetrvávající problémy s kotníkem a vynechal kvůli tomu v minulých dnech několik tréninků včetně toho dnešního.

Schweinsteiger přiznal, že si před rozhodující penaltou nevěřil

"Magickou noc" mají za sebou fotbalisté Bayernu Mnichov, kteří postoupili přes Real Madrid do finále Ligy mistrů hraného na jejich stadionu. O cennou trofej budou bojovat díky triumfu v penaltovém rozstřelu, jehož rozhodující exekutor Bastian Schweinsteiger přitom přiznal, že si chvíli nevěřil.

Mojí prioritou je Liga mistrů, prohlašuje Schweinsteiger

Německý záložník Bastian Schweinsteiger, který závěr podzimu promarodil kvůli zlomené klíční kosti, půjde do nového roku s jasným cílem. Jak sám prozradil, rád by s Bayernem konečně uspěl na evropské scéně a vybojoval trofej pro vítěze Ligy mistrů.

Schweinsteiger z Bayernu si v LM zlomil klíční kost

Německý reprezentant Bastian Schweinsteiger z Bayernu Mnichov si ve středečním utkání Ligy mistrů proti Neapoli zlomil klíční kost. Ještě v noci se podrobil operaci, při níž mu lékaři zpevnili kost destičkou, a v tomto kalendářním roce si už nezahraje.

Schweinsteiger touží po dvojitém evropském úspěchu

Bastian Schweinsteiger věří, že rok 2012 bude nejúspěšnějším v jeho kariéře. Sedmadvacetiletý záložník chce vyhrát s Bayernem Mnichov Ligu mistrů, stejně tak touží po německém triumfu na mistrovství Evropy.

Není to pěkný pocit být na někom závislý, říká Schweinsteiger

Bayern již dávno přišel o šanci na obhajobu mistrovského titulu, nyní se mu ale vyskytl další problém a po remíze z Frankfurtu nemá ve svých rukou boj o Ligu mistrů. A o tom, že to není zrovna pěkný pocit, ví své mnichovský záložník Bastian Schweinsteiger...

Své hvězdy prodávat nebudeme, opakuje Rummenigge

Po ukončení lednového přestupního termínu vyplula na povrch zpráva, že se Chelsea snažila na poslední chvíli získat z Bayernu Mnichov za vysokou částku útočníka Maria Gomeze, když nevěděla, zda vyjde tah s Torresem. Kolem Bavorského mužstva kroužili i další zájemci, ale předseda Karl-Heinz Rummenigge důrazně varuje, že se své hvězdy nechystá prodat.

Schweinsteiger se upsal Bayernu do roku 2016

Německý záložník Bastian Schweinsteiger prodloužil s Bayernem Mnichov smlouvu do roku 2016. Dosavadní kontrakt by mu vypršel za dva roky, nyní si úřadující mistr bundesligy pojistil služby šestadvacetileté opory o dalších pět let. Nadšeným fanouškům to německý reprezentant oznámil přímo na hřišti po dnešním ligovém vítězství 3:0 nad St. Pauli.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele