Další články

Trubač doufá, že zlomil ligové střelecké trápení

Dlouhých 42 měsíců čekal mládežnický reprezentant Daniel Trubač na to, až bude moci v nejvyšší soutěži slavit vstřelený gól. Povedlo se mu to až dnes na hřišti Bohemians, kdy přesnou hlavičkou vyrovnal na 2:2. Jeho tým nakonec zvítězil 3:2.

Jednadvacítka dodatečně povolala Trubače s Kvídou

Trenér české reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička musel před kvalifikačními zápasy mistrovství Evropy v San Marinu a doma proti Řecku udělat dvě vynucené změny v nominaci. Kvůli zdravotním problémům z týmu vypadli Michal Sáček s Romanem Mackem a místo nich byli povoláni Daniel Trubač z Teplic a nováček Josef Kvída z Nijmegenu.

Trubač si na šanci ve Slavii asi počká, má hostovat v Teplicích

Talentovaný záložník Daniel Trubač si po nedávném přestupu z Hradce Králové do Slavie zatím nejspíš místo v nabitém kádru Pražanů nevybojuje. V den svých dvacátých narozenin se začal připravovat s Teplicemi, kde by měl rok hostovat. Severočeši o tom informovali na svém webu.

Slavia dotáhla Trubačův příchod z Hradce Králové

Slavia Praha dotáhla přestup záložníka Daniela Trubače z druholigového Hradce Králové. Devatenáctiletý talentovaný středopolař se stal už sedmou letní posilou úřadujícího českého šampiona, který se chystá na kvalifikaci Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele