Další články

U několika hráčů potřebujeme zázrak, řekl Klopp k marodce Liverpoolu

Stěží dají dohromady zdravou jedenáctku. Liverpool v posledních týdnech sužují četná zranění, kvůli nimž úspěšné finále Ligového poháru o víkendu dohrávali mladíci z akademie. Trenér Reds Jürgen Klopp (56) se nechal slyšet, že jeho tým "potřebuje zázrak", neboť před středečním duelem pátého kola FA Cupu se Southamptonem už tak dost početnou marodku ještě rozšířil zraněný Ryan Gravenberch (21).

Fantasy Boost: Double gameweek je za rohem! Nastal čas použít žolíka?

Pro více než 11 milionů Fantasy manažerů nadešel ze strategického hlediska jeden z nejdůležitějších víkendů v sezoně Premier League. Před důkladným monitoringem tzv. double gameweeku se ale krátce vraťme k předchozímu kolu, které v minilize na našem webu suverénně opanoval Martin Mlýnek. Jeho tým Gunners v čele s trojicí Declan Rice, Bukayo Saka, Gabriel Magalhães získal 108 bodů i proto, že kapitán Erling Haaland opět ukázal svou výjimečnost.

Návrat krále Kevina a "penalta" v Sheffieldu: 21. kolo Premier League v kostce

Specifické 21. kolo, které bylo rozprostřeno do deseti dnů, je minulostí. Jeho leitmotivem se stal snový comeback uzdraveného Kevina De Bruyneho z Manchesteru City, jenž v roli "žolíka" rozhodl gólem a asistencí dechberoucí šlágr v Newcastlu. Z vítězství se radovali i fotbalisté Liverpoolu či Arsenalu, ale více pozornosti na sebe strhlo utkání v Sheffieldu, kde nováček soutěže vyrovnal z kontroverzního pokutového kopu ve 13. minutě nastaveného času.

Fantasy Boost: Náhradník Kudus rozjásal Šestáka, skolí Gordon dalšího giganta?

Zástupce kapitána může čas od času proměnit průměrné Fantasy kolo v perfektní. Přednášet by o tomto scénáři mohl nejlepší manažer uplynulého víkendu v minilize na našem webu Martin Šesták. Zraněného Kaora Mitomu totiž více než zdatně zastoupil Mohammed Kudus, díky kterému nechal fanoušek Liverpoolu 750 konkurentů za sebou a ovládl 13. kolo ziskem 78 bodů.

Fantasy Boost: Řehák nasadil k trháku, v laufu je opomíjený Silva

Ve Fantasy Premier League minilize dominuje na našem webu Jaroslav Řehák. A nejen tam. Fanoušek Evertonu je totiž aktuálně nejlepším FPL manažerem v rámci celého Česka. Před reprezentační přestávkou navíc precizně zvolil WildCard, nechal za sebou 750 konkurentů a opanoval 12. kolo ziskem 103 bodů.

Fantasy Boost: Hvězda pumpoval v nastavení, rozstřílí se Højlund i v Premier League?

Fanoušci Manchesteru United zažívají v letošní sezoně těžké chvíle, ale hubené vítězství 1:0 na Craven Cottage jim před středeční čtyřgólovou "fackou" v Kodani alespoň trochu zlepšilo náladu. Rozhodující trefu Bruna Fernandese v nastaveném čase oslavoval mimo jiné i Jiří Hvězda, nejlepší Fantasy manažer 11. kola v minilize našeho webu. V konkurenci 748 stratégů dosáhl na 71 bodů i díky Fernandesovi, kterému "navlékl" kapitánskou pásku.

Liverpoolské povstání z popela zastínilo vše: 3. kolo Premier League v kostce

V očekávaném šlágru prohrávali fotbalisté Liverpoolu na horké půdě Newcastlu 0:1 a více než hodinu hráli v oslabení, přesto si odvezli cenné vítězství 2:1. Trenér Jürgen Klopp na tiskové konferenci jen stěží hledal slova. V kariéře odkoučoval více než 1000 zápasů, ale podobný dle vlastních slov ještě nezažil. Comeback, dokonce ze stavu 0:2, se podařil Manchesteru United v domácím utkání s Nottinghamem. První ztrátu naopak zapsal Arsenal.

Úprk Ronalda a odstřel Gerrarda: 12. kolo Premier League v kostce

Nejlepší výkon Manchesteru United v sezoně degradoval Cristiano Ronaldo odchodem do kabin před závěrečným hvizdem. V utkání s Tottenhamem (2:0) dle vlastních slov neustál tíhu okamžiku, za což byl potrestán vyřazením z týmu pro sobotní šlágr s Chelsea. Vyřazením z týmu byl potrestán i manažer Steven Gerrard, ale na rozdíl od hvězdného Portugalce permanentně. Aston Villa ho po porážce 0:3 s Fulhamem propustila.

Benfica potvrdila odchod kanonýra Núñeze do Liverpoolu

Darwin Núñez přestoupí z Benficy do Liverpoolu, jenž za uruguayského reprezentanta zaplatí bez bonusů 75 milionů eur. Dvaadvacetiletý útočník ještě musí obdržet pracovní povolení...

Nová posila Benficy Núñez je nejdražším hráčem portugalské ligy

Benfica koupila z druholigové španělské Almeríe uruguayského útočníka Darwina Núñeze za 24 milionů eur (635 milionů korun). Jednadvacetiletý fotbalista se tak stal nejdražší posilou v historii portugalské ligy. S Benficou podepsal pětiletou smlouvu, v níž je výstupní klauzule ve výši 150 milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele