Beckham vyloučil, že by se po skončení kariéry stal trenérem

Anglický fotbalista David Beckham vyloučil, že se po skončení hráčské kariéry stane trenérem. Šestatřicetiletý záložník to řekl listu Herald Sun v Austrálii, kde v úterý v Melbourne odehrál pravděpodobně poslední zápas za Los Angeles Galaxy.

Beckham se dočkal, Los Angeles vítězem MLS

Angličan David Beckham získal po pěti letech působení v Los Angeles první titul v zámořské MLS. Hvězdami nabitý tým Galaxy zdolal v nedělním finále na domácím hřišti v Carsonu 1:0 Houston Dynamo po brance amerického reprezentanta Landona Donovana, na níž se podíleli Beckham a další evropská posila Robbie Keane.

Beckham získal v MLS ocenění za comeback roku

Anglický fotbalista David Beckham dostal na závěr sezony MLS už své druhé ocenění. Poté, co byl minulý týden vybrán do ideální jedenáctky, byly výkony záložníka Los Angeles označeny za comeback roku.

Beckham byl poprvé vybrán do nejlepší jedenáctky MLS

Anglický záložník David Beckham se ve své páté a možná poslední sezoně v zámořské soutěži MLS poprvé dostal do nejlepší ligové jedenáctky. Spolu s ním jsou v ideálním mužstvu další tři hráči Los Angeles, které letos vyhrálo základní část a posléze postoupilo do finále play off, v němž se utká s Houstonem.

Padesát na padesát, říká o Beckhamově setrvání Arena

David Beckham řeší svou další budoucnost a už brzy bude celý fotbalový svět vědět, kde bude zkušený anglický záložník hrát v roce 2012. Již 36letý fotbalista poslední roky tráví v Los Angeles Galaxy a za pár týdnů mu vyprší smlouva...

PSG láká do svých řad Beckhama

Bývalý kapitán anglické reprezentace David Beckham by po skončení zámořského angažmá v MLS mohl zakotvit ve Francii. Zájem o něj má bohatý Paris St. Germain, který vlastní Katařané a přes léto utratil z evropských klubů druhou nejvyšší sumu za nové posily po Manchesteru City.

Beckham: Mám před sebou ještě rok nebo dva

V květnu oslavil šestatřicáté narozeniny, ale David Beckham věří, že ho věk ještě v nejbližší době nezastaví. Anglická hvězda hrající v zámořské Major League Soccer předpokládá, že předtím, než pověsí kopačky na hřebík, před sebou má ještě alespoň dva roky. Ty nejspíše stráví v LA Galaxy...

Beckham: Hrát pod Mourinhem by byl sen

David Beckham se připojil k obdivovatelům portugalského trenéra Josého Mourinha z Realu Madrid, který v sobotu odehraje přátelské utkání s Los Angeles Galaxy. Anglická hvězda by chtěla pod Mourinhem hrát.

Beckham se trefil z rohového kopu

David Beckham v zápase zámořské MLS znovu předvedl svou výtečnou kopací techniku. Utkání Los Angeles Galaxy proti Chicago Fire rozhodl střelou přímo z rohového kopu a stanovil konečné skóre na 2:1.

Beckhama trápí drobná prasklina v páteři

Anglickou hvězdu Davida Beckhama sužuje už tři týdny zranění zad. Podle záložníka Los Angeles Galaxy jde o drobnou únavovou zlomeninu v páteři, jejíž původ je pro bývalého hráče Manchesteru United a Realu Madrid záhadou.

Beckham pomohl Galaxy zvýšit náskok

Fotbalisté Los Angeles zvýšili svůj náskok v čele MLS díky vítězství 1:0 nad Chivasem. Jediný gól sobotního zápasu vstřelil v 26. minutě po trestném kopu Davida Beckhama hlavou Chad Barrett.

Beckham si znovu zahraje za MU

David Beckham znovu oblékne dres svého bývalého klubu Manchesteru United. Stane se tak v rámci rozlučkového utkání Garyho Nevillea, v němž Manchester změří síly s Juventusem.

Beckham touží hrát ještě tři roky

Ještě tři roky by rád hrál vrcholově fotbal anglický záložník David Beckham. V pondělí oslavil 36. narozeniny, ale na konec kariéry nemyslí a rád by ji završil až v devětatřiceti. Řekl to po návratu do zámořské ligy MLS z páteční královské svatby prince Williama a Kate Middletonové.

Beckham nevyloučil, že americkou MLS bude hrát i v příští sezoně

David Beckham nevyloučil, že by mohl i po skončení angažmá v Los Angeles Galaxy působit nadále v zámořské MLS. Bývalý anglický reprezentant přestoupil do amerického týmu před pěti lety ze slavného Realu Madrid a kontrakt mu vyprší na konci této sezony v listopadu.

Beckham bude kapitán

Angličan David Beckham po třech letech opět povede Los Angeles Galaxy jako kapitán. Pětatřicetiletý záložník v nedělním duelu zámořské ligy MLS s Realem Salt Lake zastoupí chybějícího Landona Donovana.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele