C. Ronaldo je novou tváří Armaniho

Zapomeňte na Davida Beckhama. Módní návrhář Giorgio Armani získal nového fotbalistu, aby vedl jeho reklamní kampaň. Pětatřicetiletého Beckhama na plakátech nahradil Portugalec Cristiano Ronaldo coby tvář - a tělo - Armaniho.

Nejlépe vydělávajícím hráčem v MLS je stále Beckham

Nejlépe placeným fotbalistou zámořské MLS je podle očekávání stále David Beckham. Anglický záložník týmu Los Angeles Galaxy si podle údajů zveřejněných hráčskou asociací letos na základním platu vydělá 6,5 milionu dolarů (přes 136 milionů korun).

Capello popřel, že by Beckham na MS vykonával roli trenéra

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello vyloučil, že by David Beckham byl na mistrovství světa součástí jeho trenérského týmu. Anglický záložník tak během turnaje bude mít v národním týmu spíše jen formální roli.

Beckham doufá, že s anglickým týmem do JAR nakonec pojede

David Beckham by na mistrovství světa v Jihoafrické republice přeci jen mohl být součástí anglického mužstva. 35letý záložník doufá, že ho trenér Fabio Capello nakonec začlení do svého realizačního týmu.

Beckham bude chybět déle

Anglický reprezentant David Beckham se bude po operaci achillovky zotavovat o dva měsíce déle, než původně odhadovali lékaři. Na fotbalovém trávníku by se mohl objevit nejdříve v listopadu, přijde tak o celou sezonu zámořské MLS.

Beckham vydělává nejvíc

David Beckham je podle magazínu Forbes stále nejlépe vydělávajícím fotbalistou světa. Záložník Los Angeles si ročně přijde na 40 milionů dolarů (přes 763 milionů korun) především díky sponzorským smlouvám a reklamě. Neúčast na mistrovství světa v JAR, kde bude chybět kvůli přetržené achillovce, však může podle agentury AP jeho příjmy z marketingu oslabit.

Beckham zůstane ve Finsku do středy

David Beckham zůstane minimálně ještě jednu noc ve finském Turku, kde se zotavuje po pondělní úspěšné operaci přetržené Achillovy šlachy. Čtyřiatřicetiletý anglický záložník už může dnes začít s chůzí o berlích, což je první část rehabilitační cesty, na jejímž konci by měl být po šesti měsících návrat k fotbalu. Červnové mistrovství světa tak kmenový hráč Los Angeles Galaxy zcela jistě nestihne.

Zraněný David Beckham přijde o mistrovství světa

Aktualizováno. David Beckham si v nedělním utkání italské ligy přetrhl achillovku. Čtyřiatřicetiletý slavný záložník AC Milán a anglické reprezentace přijde kvůli zranění o účast na červnovém mistrovství světa. Dnes nebo v úterý by se měl ve Finsku podrobit operaci, mimo hru bude podle prvních odhadů minimálně čtyři až pět měsíců.

Beckham se postaral o rozruch šálou proti majitelům United

David Beckham se ve středu po sedmi letech vrátil na Old Trafford a hned se postaral o rozruch. Čtyřiatřicetiletý záložník AC Milán si po prohře 0:4 s Manchesterem United v odvetě osmifinále Ligy mistrů nasadil zelenožlutou šálu, kterou nosí odpůrci amerických majitelů anglického šampiona.

Beckham se chystá na Old Trafford. Poprvé v roli soupeře

David Beckham se s AC Milán připravuje na odvetné klání osmifinále Ligy mistrů s Manchesterem United a přiznal, že tento emotivní okamžik ho asi nenechá chladným. Záložník by totiž v případě začlenění do sestavy hrál na Old Trafford poprvé od svého odchodu z klubu v roce 2003. Poprvé také nastoupí v roli soupeře Red Devils.

Beckham zažil úspěšný návrat. Vše sledoval i Capello

David Beckham včera zažil úspěšný návrat na San Siro. Jeho AC Milán jasně porazil Janov 5:2 a Beckham si při střídání v 75. minutě vysloužil aplaus zaplněného stadionu. V ochozech vše bedlivě sledoval také trenér Anglie Fabio Capello.

Beckham: Z Manchesteru bych nejraději nikdy neodcházel

David Beckham se sice letos v Lize mistrů představí coby soupeř Manchesteru United, klub z Old Trafford pro něj ale zřejmě zůstal srdeční záležitostí. Beckham totiž prohlásil, že z něj nikdy odcházet nechtěl.

Beckham je z angažmá v Miláně tak nadšený, že by hrál i v obraně

Anglický reprezentant David Beckham je nadšený z toho, že bude v jarní části působit v AC Milán. A to dokonce tak hodně, že by se v dresu italského velkoklubu klidně vzdal i svého místa v záloze.

Beckham v reprezentaci nekončí, chce hrát i na MS v Brazílii

Anglický reprezentant David Beckham doufá, že světový šampionát v příštím roce v Jihoafrické republice nebude v jeho kariéře tím posledním. Beckham pro sobotní vydání Sport Week oznámil, že by si rád zahrál také na mistrovství světa v Brazílii v roce 2014.

Beckham je od dětství astmatik

David Beckham trpí už roky slabší formou astmatu. Zdravotní potíže anglického záložníka vyšly najevo při nedělním finále zámořské ligy MLS, v nichž fotografové zachytili čtyřiatřicetiletého hráče Los Angeles Galaxy, jak užívá inhalátor.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele