Sparta proti Schalke neudržela vedení, Bičík však bod bere

Podle brankáře Sparty Davida Bičíka je remíza 2:2 v utkání Evropské ligy na hřišti favorizovaného Schalke plusovým bodem. Nic na tom prý nemění ani to, že letenský celek ještě dvacet minut před koncem vedl 2:1.

Beru to na sebe, řekl po prohře v derby brankář Sparty Bičík

Většinou patří k oporám pražské Sparty, tentokrát se ale brankář David Bičík podepsal pod prohru 0:1 v derby se Slavií. Po zápase proto nehledal výmluvy a první prohru letenského celku v souboji s pražským rivalem za tři roky vzal na sebe.

Brankář Bičík se na umělou trávu netěší, ale chce na ní postoupit

Brankář David Bičík se na čtvrteční odvetu 4. předkola Evropské ligy v Thunu, kde budou hráči Sparty hrát o postup do základní skupiny, příliš netěší. Zápasy na umělé trávě totiž čtyřiatřicetiletého gólmana bolí a bere je jako nutné zlo.

Sparta přišla na dva měsíce o brankářskou jedničku Bičíka

Sparta přišla na dva měsíce o brankářskou jedničku Davida Bičíka. Třiatřicetiletý gólman se podle internetových stránek obhájce titulu rozhodl podstoupit artroskopickou operaci kolena, které ho začalo trápit na nedávném soustředění na Kanárských ostrovech.

Bičík se těší na návrat do Bratislavy a na oživení vzpomínek

Ze sparťanů se na čtvrteční zápas Evropské ligy na hřišti Slovanu Bratislava nejvíce těší brankář David Bičík, který právě v kádru slovenského mistra dva roky působil. A má na Slovan velmi dobré vzpomínky. Věří, že Sparta ve vzájemném dvojutkání potvrdí roli mírného favorita.

Reprezentanti se sešli před kvalifikací, Bičíka nahradil Pavlenka

Česká reprezentace se před polednem sešla v Praze před dalšími dvěma zápasy kvalifikace mistrovství Evropy v Turecku a Kazachstánu. Z nominace vypadla zraněná brankářská trojka David Bičík, místo něhož trenér Pavel Vrba premiérově povolal ostravského mladíka Jiřího Pavlenku.

Bičík si po 10 letech zachytal derby a opět přispěl k výhře

Brankář David Bičík podruhé chytal za Spartu v derby proti Slavii a znovu vyhrál 2:0. A stejně jako před deseti lety na Strahově, kde nastoupil po přestávce místo vyloučeného Petra Kouby, tak i v dnešním zápase 9. kola v Edenu přispěl k výhře obhájce titulu několika skvělými zákroky.

Konečně jsem něco chytil, řekl sparťanský brankář Bičík

Sparťané si ze Zwolle do domácí odvety 4. předkola Evropské ligy odvezli nadějnou remízu 1:1 a děkovat za ni můžou hlavně brankáři Davidu Bičíkovi. Třiatřicetiletý gólman pražského mužstva předvedl několik dobrých zákroků a v první půli navíc chytil penaltu.

Bičík si při soutěžní premiéře ve Spartě připadal jako divák

Lepší návrat do branky Sparty si David Bičík přát nemohl. V úvodním utkání druhého předkola Ligy mistrů proti Levadii Tallinn si moc nezachytal a prakticky jen jako divák sledoval, jak jeho spoluhráči drtí estonského šampiona sedmi góly.

První kolo boje o jedničku ve Spartě vyhrál Bičík

Kdyby o brankářské jedničce Sparty rozhodovaly první přípravné zápasy, měl by trenér Vítězslav Lavička jasno. David Bičík dnes na Strahově proti Českým Budějovicím udržel čisté konto, zatímco Marek Štěch dostal od Hradce Králové jeden gól. Jenže najít nástupce Tomáše Vaclíka, který po zisku double odešel do Basileje, tak snadné nebude.

Spartu posílil další brankář, po Štěchovi přijde i Bičík

Spartu posílil brankář David Bičík. Třiatřicetiletý gólman přišel z druholigového tureckého celku Karsiyaka a s letenským klubem, ve kterém už v minulosti devět let působil, podepsal dvouletou smlouvu.

Bičík v Turecku změnil klub, bude chytat za Karsiyaku

Český brankář David Bičík změnil v rámci druhé turecké ligy dres. Z Mersinu, který sestoupil z nejvyšší soutěže, zamířil do Karsiyaky Izmir, kde podepsal smlouvu na dva roky. Informoval o tom jeho agent Martin Říha ze společnosti MLM Sport Management.

Bičík přestupu do Mersinu nelituje, chtěl by v Turecku zůstat

Loni vyhrál s Libercem titul, letos zažívá brankář David Bičík opačné pocity. S tureckým Mersinem má před posledním kolem sezony smutnou jistotu sestupu, posledních pět zápasů navíc nechytal kvůli vykloubenému prstu po střetu s hvězdou Galatasaraye Didierem Drogbou.

Bičík opouští Liberec, bude chytat v Turecku

Liberec definitivně přišel o prvního brankáře a jednu z hlavních opor Davida Bičíka. Jednatřicetiletý gólman přestoupil do předposledního týmu turecké ligy Mersinu a podle tureckých médií podepsal s novým klubem smlouvu na rok a půl. Bičíkův odchod potvrdil i Liberec.

O případném Bičíkově odchodu do Turecka má být jasno do středy

Do středy by se mělo rozhodnout o tom, zda brankář David Bičík opustí Liberec a přestoupí do tureckého Mersinu, nebo zůstane v týmu ligového mistra. Severočeši čekají, zda předposlední tým Superligy splní podmínky, za kterých jsou ochotni gólmanskou oporu uvolnit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele