Liberecký brankář Bičík má nakročeno do tureckého Mersinu

Liberec možná přijde o svou brankářskou jedničku Davida Bičíka. O služby jednatřicetiletého gólmana usiluje předposlední tým turecké ligy Mersin, opora Slovanu už úspěšně prošla zdravotní prohlídkou. Liberec o tom informoval v tiskové zprávě.

Bičík: Hrdina? Od toho tam jsem, abych něco chytil

Nebýt brankáře Davida Bičíka, Liberec by se zřejmě rozloučil s evropskými poháry hned na jejich startu ve druhém předkole Ligy mistrů. Gólman Slovanu v dnešní odvetě v kazašské Karagandě zlikvidoval za stavu 0:1 nejméně čtyři gólové šance a výrazně pomohl spoluhráčům k remíze 1:1.

Šilhavý: Nervů byla spousta, podržel nás Bičík

Trenér Liberce Jaroslav Šilhavý připustil, že si pořádně oddychl poté, co jeho svěřenci až v prodloužení odvety druhého předkola Ligy mistrů vyřadili v Kazachstánu domácí Karagandu a dál mohou snít o postupu do základní skupiny. Po remíze 1:1 ocenil skvělý výkon brankáře Davida Bičíka.

Liberecké oslavy nekončí

Fotbalisté Liberce v noci v centru města pokračovali v oslavách zisku titulu, které začaly v sobotu večer bezprostředně po remíze 0:0 v závěrečném kole první ligy proti Plzni. Hráči Slovanu zapíjeli úspěch v restauraci Plzeňka a v libereckých barech a v jednom z nich se sešli s trenérským štábem. V mistrovském juchání hodlají Severočeši ještě dlouho pokračovat.

Bičík doufá v další nulu, která Liberci pomůže k titulu

Liberec se před sobotním velkým ligovým finále a přímou bitvou s Plzní o titul může upínat k jedné jistotě. Pokud brankář David Bičík i v pátém utkání za sebou uhájí čisté konto, bude slavit potřetí v historii zlaté medaile, protože i bezbranková remíza ho udrží na první pozici.

Bičík ve Spartě neprorazil, teď ji může s Libercem obrat o titul

Ve Spartě fotbalově vyrostl a na Letné s přestávkami působil do svých 27 let, do základní sestavy prvního týmu se ale nikdy natrvalo neprosadil a v pražském celku zasáhl jen do čtyř ligových duelů. V sobotu může brankář David Bičík svými zákroky bývalý klub "odstřihnout" od mistrovského titulu a nakročit k němu s Libercem.

Bičík možná odejde z Liberce do Permi

Brankář David Bičík možná opustí Liberec a zamíří do ruské ligy, kde se o něj zajímá Perm. Podle informací ČTK je Bičík od pondělí v Rusku, kde vyjednává o svém možném přestupu do aktuálně jedenáctého týmu tamní nejvyšší soutěže. Vedení libereckého klubu se však k věci staví rezervovaně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele