Další články

Olomouc těsně před startem ligy získala útočníka Depetrise

Olomouc získala těsně před startem jarní části Gambrinus ligy slovenského reprezentanta argentinského původu Davida Depetrise. Pětadvacetiletý útočník přichází na Hanou z tureckého Rizesporu podle deníku Šport na půlroční hostování.

Depetris by mohl z Rizesporu odejít do Žiliny

David Depetris před rokem přestoupil z Trenčína do Rizesporu a tureckému klubu pomohl k postupu mezi tamní elitu, letos ovšem moc šancí nedostal a od vedení dostal svolení k tomu hledat si tým na hostování. Slovenský útočník se nyní připravuje individuálně, v úvahu pak připadá angažmá v Žilině.

Argentinský kanonýr Depetris může hrát za Slovensko

Argentinský kanonýr David Depetris získal slovenské občanství a může posílit tamní reprezentaci v bojích o účast na mistrovství světa. Čtyřiadvacetiletý rodák ze San Jorge, jenž na podzim za AS Trenčín vstřelil šestnáct branek a je nejlepším střelcem slovenské ligy, by mohl debutovat v národním týmu v červnu.

Depetris se v Turecku gólově chytil

Mnohý nad jeho přestupem kroutili hlavami, ale on si nového zaměstnavatele nemůže vynachválit. David Depetris se v Turecku zabydlel a pohodu potvrdil i na hřišti. Vsítil už čtyři branky a jeho Rizespor kráčí za postupem mílovými kroky...

Kanonýr Depetris Slavii neposílí, míří do druhé turecké ligy

Nejlepší střelec slovenské ligy David Depetris pravděpodobně Slavii Praha neposílí. Argentinský útočník podle slovenských a tureckých médií po ukončení smlouvy s Trenčínem zamíří do druholigového tureckého klubu Caykur Rizespor.

Kanonier Depetris opustí Trenčín

Trenčiansky kanonier David Depetris si počas zimnej prestávky takmer určite zmení pôsobisko. Uviedol to sám argentínsky útočník, ktorý si po piatich rokoch pôsobenia pod hradom Matúša Čáka balí kufre.

Depetris vyřizuje slovenské občanství

Nejlepším kanonýrem dosavadního průběhu Corgoň ligy je David Depetris se šestnácti góly. Logicky tak zaujal v povědomí široké veřejnosti a nahlas se začalo mluvit o jeho možném angažování v seniorském týmu slovenské reprezentace. Sám hráč si už začal vyřizovat příslušné občanství...

Depetris by slovenskou nabídku přijal

Slovenská reprezentace se loni rozšířila o prvního naturalizovaný hráče v kádru, stal se jím defenzivní záložník s německými a togskými kořeny Karim Guédé. V současnosti tým trápí nemohoucnost v koncovce a starost s útočníky. Tuto díru by mohl zacelit střelec David Depetris, který ještě žádnou zemi nikdy nereprezentoval...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele