Dominique Taboga Články

Další články

Tři bývalí fotbalisté v Rakousku manipulovali zápasy deset let

Tři bývalí fotbalisté z rakouské ligy, obžalovaní za manipulaci zápasů, se pokusili ovlivnit 18 utkání. Kriminální činnost prováděli téměř deset let v období 2004 až 2013, přičemž sázky na jednotlivá utkání dosáhly sumy až 300.000 eur (8,2 milionu korun). Detaily dnes zveřejnil státní zástupce v Grazu.

Taboga a spol. byli za ovlivňování zápasů v Rakousku obžalováni

Několik bývalých hráčů bylo kvůli ovlivňování zápasů v rakouské lize obžalováno. Aféra se týká zejména někdejšího hráče Grödigu Dominiqua Tabogy, který byl zatčen v listopadu a strávil dva měsíce ve vazbě. Kolik lidí bylo obžalováno a kdo jmenovitě, státní zastupitelství v Grazu neupřesnilo.

Taboga byl pro ovlivňování zápasů zatčen

Rakušan Dominique Taboga byl ve středu zatčen kvůli podezření z ovlivňování zápasů. Jednatřicetiletý obránce původně na policii nahlásil, že ho vydírá sázkařská mafie, pak se ale sám přiznal k pokusům o zmanipulování výsledků. Prvoligový nováček Grödig s ním proto před dvěma týdny rozvázal smlouvu...

Taboga z Grödigu chtěl sám podvádět a v klubu skončil

Z hráče rakouského SV Grödig Dominiqua Tabogy se místo oběti vyklubal podvodník. Dva dny poté, co na policii nahlásil, že ho vydírá sázkařská mafie, přiznal se sám k pokusům o zmanipulování zápasů. Nováček nejvyšší soutěže s ním rozvázal smlouvu a ujistil, že k žádné manipulaci nedošlo.

Rakousko řeší kauzu údajného vydírání hráče sázkařskou mafií

Rakouským fotbalem otřásl sázkařský skandál. V pondělí se na policii obrátil obránce prvoligového SV Grödig Dominique Taboga s oznámením, že je vydírán sázkařskou mafií, dnes byli podle rakouských médií při fingovaném předání peněz zatčeni tři lidé a mezi nimi bývalý reprezentant Sanel Kuljic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele