Švento přestoupil ze Slavie do rakouského Salcburku

Slovenský fotbalista Dušan Švento odchází ze Slavie do Salcburku. O příchodu čtyřiadvacetiletého záložníka informoval rakouský klub na svých internetových stránkách. Přestup potvrdil i hráčův agent.

Švento míří ze Slavie do rakouského Salzburku

Slavia Praha s největší pravděpodobností přijde o jednu ze svých opor Dušana Šventa. Rychlonohý obránce či záložník, který několikrát nastoupil i v útoku, je blízko přestupu do rakouského mistrovského celku Red Bull Salcburk.

Kerič by za zahraniční hvězdu ligy vybral Šventa

Chorvatský útočník Andrej Kerič vyhrál během dvou dnů dvě fotbalové trofeje - v sobotu se stal králem střelců první ligy a o den později převzal ocenění pro nejlepšího zahraničního hráče nejvyšší domácí soutěže. Třiadvacetiletý hráč se nechal slyšet, že kdyby to záleželo na něm, druhý z obou primátů by si zasloužil slávista Dušan Švento.

Penaltu jsem kopat neměl, přiznal Šenkeřík

Dva dlouhodobí marodi Slavie Praha Zdeněk Šenkeřík a Dušan Švento se vrátili ve vítězném zápase 25. kola nejvyšší domácí soutěže proti Liberci na ligový trávník. Šenkeřík dokonce svým třetím gólem současného ročníku rozhodl o nejtěsnějším vítězství 1:0, ale poté ještě neproměnil penaltu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele