Další články

Čivič přestoupil ze Sparty do Ferencvárose

Kádr pražské Sparty opustil obránce Eldar Čivič. Třiadvacetiletý bosenský reprezentant přestoupil do týmu maďarského mistra Ferencvárose Budapešť, s nímž podepsal tříletý kontrakt. O transferu informovaly oba kluby na svých webech.

Kanga si za vyloučení na Slovácku dvakrát nezahraje, Čivič jednou

Záložník Sparty Guélor Kanga si za červenou kartu na hřišti Slovácka nezahraje v následujících dvou soutěžních zápasech. O polovinu nižší trest disciplinární komise uložila dalšímu hráči pražského týmu Eldaru Čivičovi, který byl také vyloučen v sobotním utkání 17. ligového kola v Uherském Hradišti.

Kanga s Čivičem dostanou od vedení Sparty vysoké pokuty

Guélor Kanga a Eldar Čivič dostanou od vedení Sparty za červené karty při sobotní ligové prohře 1:2 na hřišti Slovácka pokuty. Podle generálního ředitele letenského celku Františka Čupra oba zaplatí nejvyšší částku, jakou stanovuje klubový řád.

Sparťanský obránce Čivič stráví jaro na hostování v Trnavě

Spartu opustil bosenský krajní obránce Eldar Čivič. Jednadvacetiletý fotbalista stráví jarní část sezony na hostování v týmu lídra slovenské ligy Trnavy. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Spartu posílil bosenský obránce Civič ze Slovácka

Bosenský fotbalista Eldar Civič se stal druhou letní posilou Sparty. Jednadvacetiletý levý obránce do pražského klubu přestoupil ze Slovácka a na Letné podepsal čtyřletou smlouvu. V pondělí Sparta oznámila příchod srbského záložníka Vukadina Vukadinoviče ze Zlína.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele