Filip Nguyen Články

Přidat hráče do záložek

Z reprezentace vypadli Schick, Krmenčík a dva brankáři

Česká reprezentace přišla těsně před dnešním srazem v Praze před zápasy na Kypru, v Izraeli a ve Skotsku o dva nejlepší útočníky. Kvůli zranění vypadli z nominace Patrik Schick a Michael Krmenčík. Ze zdravotních důvodů bude scházet také brankář Ondřej Kolář a kvůli hrozbě karantény po návratu do Brém bude chybět i další gólman Jiří Pavlenka. Trenér Jaroslav Šilhavý dodatečně povolal útočníka Zdeňka Ondráška a brankáře Tomáše Koubka s Filipem Nguyenem.

Nguyenovi přijde směšné, pokud by někdo nechtěl sezonu dohrát

Brankář Liberce Filip Nguyen se už nemůže dočkat, až se znovu rozběhne první liga, přerušená pandemií nového koronaviru. Sedmadvacetiletý gólman by považoval za směšné, pokud by některý z českých klubů nechtěl hrát a kvůli nemoci covid-19 by chtěl sezonu raději předčasně ukončit.

Liberec prodloužil smlouvu s oporou gólmanem Nguyenem

Liberec si pojistil služby hlavní opory brankáře Filipa Nguyena. Šestadvacetiletý nejlepší gólman minulé sezony první ligy prodloužil podle klubového webu se severočeským celkem smlouvu do 30. června 2022. V letní pauze se o českého brankáře s vietnamskými kořeny zajímala mistrovská Slavia Praha.

Nguyen přesně neví, na čem přestup z Liberce do Slavie ztroskotal

Přestože v letní přestávce se o něj zajímala mistrovská Slavia a podle spekulací iSport.cz byl jeho přestup do Edenu hotovou věcí, zůstal nakonec brankář Filip Nguyen v Liberci. Šestadvacetiletý fotbalista přesně neví, na čem transfer ztroskotal, ale nyní už se soustředí jen na Slovan.

Jako hrdina se necítím, řekl po chycené penaltě liberecký Nguyen

Přestože brankář Filip Nguyen v 76. minutě podještědského derby chytil domácímu Jakubu Považancovi penaltu a zachránil libereckým fotbalistům bod za bezbrankovou remízu v Jablonci, jako hrdina se necítil. Nerozhodný výsledek ve šlágru 13. ligového kola považoval za zasloužený.

Liberec zahajuje novou éru. Kouč Holoubek je nadšený z posil a přeje si Evropu

Pod Ještědem došlo v zimě k razantním změnám. Ani odchod sportovního ředitele, trenéra a nejlepších hráčů však neznamená, že by Slovan rezignoval na ambice. Tým i kouč Holoubek věří v evropské poháry.

Liberec angažoval brankáře Nguyena z Vlašimi

Liberec získal brankáře Filipa Nguyena z druholigové Vlašimi. Pětadvacetiletý gólman se Slovanem podepsal smlouvu do června 2021. Nguyen, který prošel mládežnickými výběry Sparty, na podzim za Vlašim odchytal 15 zápasů ve druhé lize. S Libercem absolvoval druhé soustředění na Kypru, kde nastoupil proti Austrii Vídeň (1:1) a ruské Ufě (3:2).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele