Filip Nguyen Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Nguyen odchází ze Slovácka do Vietnamu, bude chytat za Cong An Ha Noi

Slovácko potvrdilo odchod brankáře Filipa Nguyena, jehož novým působištěm bude vietnamský Cong An Ha Noi FC. Třicetiletý gólman podepíše smlouvu do roku 2026...

Hložek, Krejčí, Čech nebo Jágr. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Ondrovi

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 9. rokem charitativní podtext celé akce.

Nguyen směrem k odchodu: Budu se nadále připravovat se Slováckem

Brankář Filip Nguyen se chystá se Slováckem připravovat i na další zápas. Gólman s vietnamskými kořeny po dnešní výhře 1:0 nad Českými Budějovicemi v 17. kole první ligy novinářům prozradil, že v otázce jeho možného přestupu do vlasti svých předků není nic nového.

Nguyen možná odchytal životní zápas, byl úchvatný, napsala francouzská média

Francouzská média ocenila výkon brankáře Slovácka Filipa Nguyena ve čtvrtečním 4. kole skupiny Evropské konferenční ligy v Nice. Podle nich chytal působivě a dost možná předvedl životní výkon. Tým z Uherského Hradiště překvapivě zvítězil po obratu 2:1. Francouzský tisk si myslí, že domácí "Orli" mohou litovat řady neproměněných šancí.

Nguyen litoval své chyby, potěšila ho reakce Schmeichela

Brankář Filip Nguyen uznal, že svou velkou chybou zavinil domácí porážku Slovácka 0:1 proti Nice ve 3. kole skupiny Evropské konferenční ligy. Malou náplastí pro něj byla reakce náhradního gólmana "Orlů" a dánského reprezentanta Kaspera Schmeichela, který ho po utkání přišel povzbudit.

Nguyen po třech gólech v Istanbulu nechce odvetu odpískat

Podle gólmana Filipa Nguyena rozhodla o porážce Slovácka 0:3 ve třetím předkole Evropské ligy v Istanbulu vysoká kvalita fotbalistů Fenerbahçe. Brankář prohlásil, že s takovou se v české lize jen těžko potká. Dodal však, že odvetu by úplně neodpískal, a vzpomněl si na zápas, kdy na Slovácku dostala Sparta čtyři góly.

Slovácko uplatnilo opci na brankáře Nguyena, podepsal smlouvu do prosince 2024

Slovácko uplatnilo opci na brankáře Filipa Nguyena, který v minulé sezoně hostoval z Liberce. Klub z Uherského Hradiště podle svého webu podepsal s devětadvacetiletým gólmanem smlouvu do 31. prosince 2024.

Zraněného brankáře Staňka nahradil v reprezentaci Nguyen

Českou reprezentaci pro úterní závěrečný zápas kvalifikační skupiny o postup na mistrovství světa proti Estonskem doplnil brankář Filip Nguyen. Devětadvacetiletý gólman Slovácka nahradil zraněného Jindřicha Staňka, který se od týmu odpojil po čtvrtečním přípravném duelu s Kuvajtem v Olomouci. Vedení reprezentace o tom informovalo na sociálních sítích.

Brankář Nguyen odešel z Liberce na hostování s opcí do Slovácka

Gólman Filip Nguyen odešel z Liberce do Slovácka na roční hostování s opcí na případný přestup. Oba kluby o tom informovaly na svých webových stránkách.

Reprezentaci na Belgii doplní Nguyen a Stronati, tým opustí Jemelka

K české reprezentaci se po návratu z dnešního úvodního utkání kvalifikace mistrovství světa proti Estonsku připojí na zbylé dva březnové zápasy s Belgií a ve Walesu brankář Filip Nguyen a obránce Patrizio Stronati. Tým naopak opustí jiný stoper Václav Jemelka. Novináře o tom informoval tiskový mluvčí reprezentace Petr Šedivý.

Nguyen: Kluky jsem dnes potopil chybami, oba góly byly hloupé

Brankář Liberce Filip Nguyen si po domácí prohře 0:2 v utkání 4. kola základní skupiny Evropské ligy s Hoffenheimem hodně vyčítal oba inkasované góly a porážku vzal na sebe. Osmadvacetiletý reprezentační gólman byl přesvědčen, že pokud by při první obdržené brance v 77. minutě nechyboval, soupeř by v zápase neskóroval.

Liberec má před EL problémy s covidem, tým doplnili hráči B-týmu

Hráči Liberce mají před čtvrtečním utkáním 3. kola základní skupiny Evropské ligy v Hoffenheimu velké problémy s koronavirem, který postihl značnou část kádru. Přesná jména ani počet nakažených klub neuvedl, mužstvo doplnili hráči z B-týmu. Jedním z nemocných je brankářská jednička Filip Nguyen. Zápas by se navzdory problémům uskutečnit měl.

Nguyen: Přijeli jsme sem jako žáčci, byla to vysoká škola fotbalu

Liberecký brankář Filip Nguyen považoval zápas 2. kola základní skupiny Evropské ligy na půdě Crvené zvezdy Bělehrad za vysokou školu fotbalu. Po debaklu 1:5 ale nevěšel hlavu a bral jej jako zkušenost do budoucna. Na jeho týmu se podle něj částečně projevilo i to, že je kvůli koronavirové situaci v zemi přerušena česká liga.

Reprezentaci bude v Izraeli chybět kapitán Dočkal

České reprezentaci bude kvůli výskytu koronaviru v týmu chybět ve večerním zápase Ligy národů v Izraeli kapitán Bořek Dočkal. Trenér Jaroslav Šilhavý bude postrádat i útočníka Adama Hložka, záložníka Antonína Baráka, obránce Filipa Nováka a třetího gólmana Filipa Nguyena. Nominaci na utkání zveřejnila Fotbalová asociace ČR (FAČR).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele