Další články

Medel: Můžeme bojovat o Scudetto

Velké změny na přestupovém trhu udělal během letní přestávky Inter Milán. Záložník Gary Medel proto věří, že se Nerazzurri vrátí do boje o příčky nejvyšší...

Inter dokončil příchod chilského reprezentanta Medela

Chilský reprezentant Gary Medel odešel z Cardiffu do Interu Milán. Italský klub za středního obránce či defenzivního záložníka podle anglických médií zaplatil 11,5 milionu eur. Dokončení přestupu hráče, který s Nerazzurri již v posledních dnech trénoval, dnes potvrdilo vedení italské ligy.

Medel otevřel dveře k přestupu, v Cardiffu zůstat nechce

Jenom hodně malá je pravděpodobnost, že bude Gary Medel ve své kariéře pokračovat v Cardiffu. Klub v loňské sezoně spadl z anglické Premier League a letos bude hrát jenom druhou nejvyšší soutěž, chilský defenzivní univerzál si navíc svými výkony řekl o pozornost několika klubů...

Medel se stane rekordní posilou Cardiffu

Cardiff se se Sevillou dohodl na přestupu Garyho Medela, který se stane rekordním nákupem nováčka Premier League. K dokončení transakce za třináct milionů eur zbývá získat pro chilského záložníka pracovní povolení, poté vejde v platnost jeho čtyřletá smlouva.

Sevilla brzy získá Rakitiče a Medela

Sevilla by měla brzy získat dvě posily. Do Španělska má namířeno Ivan Rakitič ze Schalke, který od svého klubu dostal povolení jednat v Andalusii o smlouvě. Sevilla už několik týdnů jedná také o přestupu Garyho Medela z Boky Juniors.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele