Gianluca Zambrotta Články

Další články

Zambrotta po roce našel angažmá, bude hrát 2. švýcarskou ligu

Člen zlatého italského týmu z mistrovství světa v roce 2006 Gianluca Zambrotta po roční pauze obnovuje profesionální kariéru. Šestatřicetiletý obránce našel angažmá v Chiassu, které hraje druhou švýcarskou ligu.

Zambrotta stále hledá angažmá, v Římě o něj zájem není

Gianluca Zambrotta se v létě stal jedním ze spousty zkušených matadorů, kteří opustili kádr AC Milán, krajní obránce ovšem zůstává i nadále volným hráčem. V uplynulých dnech se sice spekulovalo o AS Řím, toto spojení ale vyloučil jeho agent Giuseppe Bonetto...

Musíme počkat do konce sezóny, říká Zambrottův agent

Gianluca Zambrotta dohraje letošní sezonu v AC Milán a je otázkou, co s ním bude poté. Již pětatřicetiletému fotbalistovi na konci června vyprší v italském klubu smlouva, o nové se zatím nejedná a podle slov agenta jednání jen tak nezačnou...

Ne, ještě není rozhodnuto, varuje Zambrotta

Už jenom malý kousek dělí AC Milán od zisku Scudetta, Rossoneri včera uspěli v Brescii a před druhým Interem mají čtyři kola před koncem na čele tabulky už osmibodový náskok. Obránce Gianluca Zambrotta ale pamatuje na kolapsy Juventusu nebo Interu z tohoto tisíciletí a titul za jistý ještě rozhodně nepovažuje...

Prioritou bude liga, ví Zambrotta

AC Milán za sebou má nepovedenou sezonu a v té nové si bude chtít napravit pošramocenou reputaci. Hlavním cílem bude mistrovské Scudetto a k jeho získání bude Rossoneri chtít pomoci i Gianluca Zambrotta...

Zambrotta se omluvil, Donadoni si stěžoval

Obránce italské reprezentace Gianluca Zambrotta se omluvil fanouškům za kiks, kterým daroval Adrianu Mutuovi vedoucí rumunský gól ve včerejším zápase a pořádně tak zkomplikoval mistrům světa cestu do čtvrtfinále. Italský trenér Roberto Donadoni zase nepochválil rozhodčího zápasu Henninga, který jeho celku neuznal regulérní gól.

Zambrotta se stěhuje do Milána

AC Milán včera večer dotáhl do zdárného konce přestup obránce Gianluky Zambrotty. Rossoneri o hráče Barcelony usilovali už delší dobu, po dlouhém jednání o ceně se kluby údajně dohodly na částce osm a půl milionu eur. Zambrotta by se měl upsat na tři roky.

AC Milán se zaměřil na Eto'a

Dlouho dobu se spekulovalo o zájmu AC Milán o Ronaldinha, Rossoneri se ale nyní zaměřili na jiného hráče Barcelony. Jejich pozornost si získal kanonýr Samuel Eto’o, který může následovat Mathieu Flaminiho a stát se druhou výraznou posilou pro novou sezónu.

V Barceloně se chystá přestavba kádru, odejít by mělo deset hráčů

Barcelona opět, podobně jako loni, prožila nepovedenou sezonu a vedení Blaugranas chystá v létě velkou přestavbu kádru. Odejít by mělo deset hráčů prvního týmu v čele s Ronaldinhem a Henrym. Alespoň to tvrdí španělský tisk.

Ronaldinho jednou nohou v AC Milán, Inter se brání

Inter Milán se údajně snaží využít Nike, aby zastavil jednání Barcelony s AC Milán o přestupu brazilské hvězdy Ronaldinha. Navzdory tomu by se dnes měli zástupci obou klubů sejít.

AC bude lovit v barcelonských vodách

Ronaldinho nejspíše nebude jediným hráčem Barcelony, který v příští sezóně oblékne dres Milána. Nejistá budoucnost se vznáší také nad triem Zambrotta, Deco a Marquéz, čehož chce vedení milánského klubu využít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele